Моя прекрасна юлия


Моя прекрасна Юлія, чи то пак Джулія, Джульєтта, видала на-гора черговий шедевр з описом страв італійської кухні. Так як я давно мріяла роздобути майстер-клас з приготування різотто, не змогла втриматися і підло украденої рецепт.

РІЗОТТО ПО міланського

Хочете блиснути-називається воно "Risotto alla Milanese con fonduto di formaggio".

Розтоплюють на сковороді трохи олії-трохи вершкового і трохи оливкового.

До золотистого кольору обсмажуєте дрібно нарізані пів-цибулини.

Потім висипаєте в сковороду 300-350 г рису. Я пристосувалася брати в пакетах-три пакетики іде на 5 чоловік в підсумку. Пакетики, природно, розриваю-рис висипаю в сковороду. Найкраще йде простий, круглий, який добре розварюється, робила з довгого-теж непогано, але зовсім жорсткий брати не можна-плов вийде, а нам треба різотто.

Размешали-обсмажуєте приблизно хвилину-дві-рис весь повинен з маслом змішатися і стати прозорим.

Щіпку шафрану (можна куркуми-зразок це одне і те ж) розмішуєте в чайній ложці вершків-і туди ж. Колір страви має бути золотим (не жовтим і не помаранчевим).

Размешали-виливаєте в сковороду стакан білого вина. Пробувала і з дорогим-й з дешевим (пакетним російським-молдавським-яким завгодно), головне сухим-ніяких солодких або напівсолодких! Захоплюватися спиртним не варто, краще обмежитися його кулінарним вживанням, а не те вам буде загрожувати цироз печінки симптоми якого вкрай неприємні, та й лікування вельми проблемно.

Помішуємо різотто — поки вино все не википіти.

До цього моменту у вас повинен бути готовий літр овочевого бульйону. Я використовую банальний кубик, навіть курячого (Gallina Blanca); — головне, не справжній, інакше бульйон дасть блюду свій смак-курки або м'яса-ні в якому разі.

Потихеньку доливаємо бульйон-і готуємо рис. Самі побачите, що він готовий-і бульйон весь випарувався — це вже ви за смаком-кому по твердіше, кому пом'якше, але краще зовсім крапельку не доварити-аль денте, як макарони. (Кажуть, треба вийняти рисинки і натиснути пальцем-якщо на ній 3 точки проявилися, то все в порядку, якщо чотири-недоварена. Якщо менше трьох-переварили, я на око роблю, готовий-не готовий) В принципі з цього моменту належить готувати 18-20 хвилин. І все готово.

Поки рис готується-змішуємо півсклянки вершків з двома столовими ложками вершкового м'якого сиру-«Віола», або «Президент» або «Хохланд» — головне без домішок-чистий вершковий. І гріємо це все на плиті до однорідного стану суміші.

Моя прекрасна юлия

Як тільки рис практично готовий-заливаємо його цією сумішшю і-просочилося у вас на очах-гарячим на стіл.
Загальний час готування-хвилин 30-35.

Подивіться, будь ласка на картинку-і повірте людині, евшему різотто на його історичній батьківщині-саме таким воно має бути-не більш розсипчастим — і не більше рідким, як на деяких картинках в гуглі чи яндексі, а саме таким!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • що готувати в святвечір
  • що готують на різдво
  • що приготувати в святвечір
  • які 12 пісних страв можна приготувати на Святвечір
  • простий новорічний салат
  • що готувати на святвечір

Похожие рецепты :

  • Для приготування цього розкішного страви нам знадобляться продукти, які цілком по кишені навіть ледачим і диким господиням: рис для різотто (тип ...

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

  • Необхідні продукти: Тісто для млинців: одне яйце, склянка молока (можна кислого, або кефіру, або кислого молока), сіль, сода на кінчику ножа, я ...

  • Моя улюблена подруга "днів суворих", поет, адвокат і бізнесвумен Юлія, повернулася з Італії з цілою купою вражень і унікальних фотогра ...

  • Рис для цього плову вариться так само, як і для звичайного. Різниця тільки в приготуванні м'яса. Я обожнюю сябзі, це найкорисніший і сами ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]