Пропоную вашій увазі


Пропоную вашій увазі смачні булочки «плюшки». Вони готуються дуже легко, і я думаю, що ви залишитеся ними дуже задоволені!

Докладні рецепти з фото http://retsepty-s-foto.ru допоможуть вам у приготуванні будь-яких страв.

Для приготування тіста нам знадобляться:

50 р. вершкового масла.
1 стакан молока.
50г. свіжих дріжджів.
2 яйця.
3 склянки борошна (в залежності від якості борошна)
Начинка: 150г вершкового масла і 1 склянка цукру
Вишні у власному соку (кількість на ваш розсуд)

2 Тісто робимо в хлібопічці, тому ледве тепле молоко поміщаємо в чан і розчиняємо там дріжджі.

3 Додаємо яйця і розтоплене масло.

4 Насипаємо 3 склянки борошна і ставимо вимішувати тісто, задаємо програму «свіже тісто». Стежимо за тестом, якщо треба трохи додаємо борошна, оскільки борошно іноді "пливе".

5. Поки вимішується тісто, займемося начинкою. Приготуємо вишні і якщо є кісточки, то видаляємо їх.

6. Беремо 150 г. м'якого вершкового масла, перемішуємо виделкою з цукром.

7. Поки ми готували начинку, тісто підійшло. Воно має бути м'яким але не сильно липнути до рук.

8. Розгортає тісто в прямокутник товщиною не менше 0,5 см.

9. Намазуємо вже готову начинку, трохи вдавлюючи її в тісто виделкою.

10. Ділимо тісто на дві половинки, щоб в одну частину покласти вишні. Я розділила і велику залишила без вишень — так як мої діти більше люблять булочки просто з сахарком.

11.Вот так викладаємо вишні і закочує наш рулетик.

12.В результаті отримуємо такі два рулету.

13.Нарізаем на шматочки.

14. Кожен шматочок маку в цукор, і низ потрібно добре заліпити.

15. На змащений олією деко викладаємо булочки не далеко один від одного, коли вони піднімуться в духовці вони будуть підтримувати один одного.

16.Остовляем булочки в деку на 20 хв. Щоб вони підійшли і після ставимо, в нагріту духовку до 180 градусів випікаємо, до золотистої скоринки приблизно 20-30 хвилин.

Похожие рецепты :

  • Для приготування булочок необхідно дріжджове тісто. Можна зробити його за власним рецептом, а можна просто використовувати покупне. Фіксованої ...

  • Смачні здобні булочки, приготовані на дріжджах, молоці та сметані, виходять ніжними і смачними, а якщо притрусити їх шоколадної солодкої крихтою ...

  • Булочки (або духові пиріжки) з персиками виходить дуже м'якими, ніжними і смачними. Звичайно, начинка з персиків дає про себе знати. Тому ...

  • Можливості пісочного тіста воістину безмежні: ми можемо піч з нього солодке печиво, можемо робити з нього тарталетки, наповнюючи їх гостреньким вм ...

  • Сьогодні пропоную вам спекти одне дуже оригінальне печиво-тістечко; його забарвлення нагадує шкуру ягуара або собаки-долматинців і напевно припа ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]