Пропоную вашій увазі


Пропоную вашій увазі смачні булочки «плюшки». Вони готуються дуже легко, і я думаю, що ви залишитеся ними дуже задоволені!

Докладні рецепти з фото http://retsepty-s-foto.ru допоможуть вам у приготуванні будь-яких страв.

Для приготування тіста нам знадобляться:

50 р. вершкового масла.
1 стакан молока.
50г. свіжих дріжджів.
2 яйця.
3 склянки борошна (в залежності від якості борошна)
Начинка: 150г вершкового масла і 1 склянка цукру
Вишні у власному соку (кількість на ваш розсуд)

2 Тісто робимо в хлібопічці, тому ледве тепле молоко поміщаємо в чан і розчиняємо там дріжджі.

3 Додаємо яйця і розтоплене масло.

4 Насипаємо 3 склянки борошна і ставимо вимішувати тісто, задаємо програму «свіже тісто». Стежимо за тестом, якщо треба трохи додаємо борошна, оскільки борошно іноді "пливе".

5. Поки вимішується тісто, займемося начинкою. Приготуємо вишні і якщо є кісточки, то видаляємо їх.

6. Беремо 150 г. м'якого вершкового масла, перемішуємо виделкою з цукром.

7. Поки ми готували начинку, тісто підійшло. Воно має бути м'яким але не сильно липнути до рук.

8. Розгортає тісто в прямокутник товщиною не менше 0,5 см.

9. Намазуємо вже готову начинку, трохи вдавлюючи її в тісто виделкою.

10. Ділимо тісто на дві половинки, щоб в одну частину покласти вишні. Я розділила і велику залишила без вишень — так як мої діти більше люблять булочки просто з сахарком.

11.Вот так викладаємо вишні і закочує наш рулетик.

12.В результаті отримуємо такі два рулету.

13.Нарізаем на шматочки.

14. Кожен шматочок маку в цукор, і низ потрібно добре заліпити.

15. На змащений олією деко викладаємо булочки не далеко один від одного, коли вони піднімуться в духовці вони будуть підтримувати один одного.

16.Остовляем булочки в деку на 20 хв. Щоб вони підійшли і після ставимо, в нагріту духовку до 180 градусів випікаємо, до золотистої скоринки приблизно 20-30 хвилин.

Похожие рецепты :

  • Для приготування булочок необхідно дріжджове тісто. Можна зробити його за власним рецептом, а можна просто використовувати покупне. Фіксованої ...

  • Смачні здобні булочки, приготовані на дріжджах, молоці та сметані, виходять ніжними і смачними, а якщо притрусити їх шоколадної солодкої крихтою ...

  • Булочки (або духові пиріжки) з персиками виходить дуже м'якими, ніжними і смачними. Звичайно, начинка з персиків дає про себе знати. Тому ...

  • Можливості пісочного тіста воістину безмежні: ми можемо піч з нього солодке печиво, можемо робити з нього тарталетки, наповнюючи їх гостреньким вм ...

  • Сьогодні пропоную вам спекти одне дуже оригінальне печиво-тістечко; його забарвлення нагадує шкуру ягуара або собаки-долматинців і напевно припа ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]