Взагалі-то, це зовсім


Взагалі-то, це зовсім не паска, а печеня з курки у вигляді паски! Як тільки я виявила цей приголомшливий рецепт — негайно потягла в свою колекцію. Думаю, таке блюдо неодмінно має прикрасити наш святковий великодній стіл!

Свято є свято, і на столі хочеться бачити щось незвичайне. Якщо вам потрібні подарунки для чоловіків — не нехтуйте кулінарними шедеврами.

Отже, для цього незвичайного паски, усередині якого заховане вкуснейшее куряче печеня, нам знадобляться наступні продукти: 100 г маргарину, дві столові ложки майонезу, дві столові ложки сметани, чайна ложка горілки, два з половиною склянки борошна, дрібка цукру, пів чайної ложки солі. Для начинки візьмемо курку вагою в півтора кг, солодкий перець, стебло цибулі-порею, пару ріпчастих цибулин, сіль і перець за смаком. Для прикраси нам знадобляться варена моркошка і нарубана зелень петрушки.

Курячу грудку нарізаємо вздовж пластинами, відбиваємо. Решта м'ясо знімаємо з кісток, нарізаємо. Цибулю і солодкий болгарський перець чистимо, нарізаємо кубиками, цибулю-порей — кружальцями. Перемішуємо шматочки курки (крім грудинки) з овочами (крім порею), солимо, перчимо.

З інгридієнтів замішуємо тісто, накриваємо його плівкою, залишаємо на 15 хвилин. Потім розгортаємо тісто в пласт товщиною 0.5 см. Беремо дві середні форми для пасок; з тіста вирізаємо для них "денце" за розміром, змащуємо форму маслом, укладаємо "денце" всередину.

Потім беремо два шматки пекарської папери або пергаменту прямокутної форми, ділимо тісто навпіл, розгортаємо на пергаменті два прямокутних шматки тіста товщиною теж 0.5 см, кладемо разом з пергаментом у форми. Краї тесту у денця притискаємо.

Взагалі-то, це зовсім

Укладаємо курку з овочами, чергуючи з пластинами грудки і пореєм. З тесту, робимо кришечку, накриваємо наш паску, з'єднуємо краї. У кришечках робимо отвори. Запікаємо наш незвичайний паску півгодини при температурі 200 градусів. Потім зменшуємо до 180 градусів і печемо ще 15-20 хвилин. Виймаємо з духовки, остуджують. Зверху прикрашаємо густою сметаною, посипаємо дрібно нарубаної петрушкою і моркошкой.

Похожие рецепты :

  • Пиріг просто п'янкий, зуб даю (лівий очний). Взагалі пироги з м'ясом - моя велика слабкість, думаю, ви це помітили. Для його приготува ...

  • Готувати таке спекотне просто і недовго, продуктів потрібно мінімум. До того ж це страва - "говорить"; його добре приготувати з якого ...

  • Найсмачніший паска - він, звичайно ж, бабусин! Процес приготування пасок був у нас в сім'ї завжди хвилюючим, урочистим, до нього готувалися ...

  • На день народження чоловіка я хотіла приготувати щось рибне; взяла філе морського окуня і довго на нього Тараща ... В результаті тупо обсмажила ...

  • Чим ближче свято, тим більше хвилювань. Що приготувати, щоб застілля залишилося в пам'яті надовго? Чим цього разу порадувати домашніх і го ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]