Жінки багато часу


Жінки багато часу проводять на кухні, стоячи за плитою і чаклуючи над каструлями. Але іноді так хочеться просто почитати журнал або подивитися цікавий фільм, а часу все не вистачає, сім'ю же треба нагодувати. Вихід можна знайти і звільнити собі вечерок для себе коханої — приготувати легку вечерю «Сирні рулети». І на це піде всього півгодини.

Інгредієнти на 8 штук:

Тонкий лаваш — 1 шт.

Сир — 400-450 г

Яйце -1-2 шт.

Сіль

Рослинна олія для смаження.

Такі рулетики дуже добре поєднуються з кавою; якщо у вас є кавоварка nespresso, то процес приготування кави перетворюється на справжнє задоволення і значно прискорюється.

Приготування рулетів:

    1. Кращим варіантом начинки для рулетів з лаваша, звичайно, буде домашній сир. Якщо ж його немає, підійде і магазинний. У мисці з'єднати яйця з сиром і посолити за смаком.

    1. Перемішати, щоб маса була однорідною. За бажанням в начинку можна додати дрібно нарізаний кріп, тоді сирні рулети будуть ще смачніше.

    1. Покласти на стіл аркуш тонкого лаваша. Розрізати його на 8 однакових квадратів (звичайно, лінійкою не обов'язково міряти).

    1. Щоб полегшити процедуру розрізання, можна скласти лаваш навпіл і за допомогою кухонних ножиць «розкроїти» як тканина. Дуже швидко і зручно.

  1. Розподілити сирну начинку на всі квадрати (це для того, щоб однаково вистачило для усіх частин). Сир викласти на край квадрата, відступаючи від країв приблизно 2 см.
  2. Зігнути всередину вільні краї (бічні) і закриваючи сирну начинку, згорнути в рулет. Однаково вчинити з рештою квадратами з лаваша.
  3. Смажити сирні рулети на попередньо розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла. За бажанням можна використовувати вершкове масло.
  4. Коли одна сторона підрум'яниться, перевернути на іншу і смажити до готовності. (Фото8)
  5. Подавати сирні рулети в гарячому вигляді, можна зі сметаною. Спочатку вони ще хрусткі, у міру охолодження рулети стають більш м'якими, але їх смак не змінюється.

Похожие рецепты :

  • Найчастіше мені доводилося готувати рулет з маком, який виходив дуже великим. Таким рецептом мене навчила моя бабуся, яка просто універсальний ...

  • Це соління відноситься до розряду бистрос'едаемих; довго його зберігати не можна навіть в холодильнику. Його можна зробити напередодні св ...

  • Хто як, а я люблю камбалу. Ну і що, що вона риба придонна? Зате жирна і ніжна. Я якось запікала камбалу цілком з пряними травами на решітці . ...

  • Продукти для приготування салату Клумба: 1 куряче яйце. 1ст. ложка цукру (пісок). 1/3 ч.л. харчової соди. сіль. 100 мл. кефіру. пшен ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]