Вівсяне печиво з горіхами


Вівсяне печиво з горіхами і корицею — смачна й ароматна випічка. Можна навіть сказати, що таке печиво буде дієтичним, так як в його склад не входять курячі яйця, сметана або маргарин. Цукровий пісок (цукрову пудру) можна замінити медом.

Кориця та імбир додасть незвичайний смак. Якщо ви не любите їх, тоді краще відразу відмовитися від їх застосування. Але дрібка кориці печиво не зіпсує. Подавати печиво краще до гарного кави або чаю. Купити чай елітних сортів можна в інтернет-магазині, де продається китайський чай Те Гуань Інь.

Інгредієнти:

1) Вівсяне борошно — 10 столових ложок з гіркою.
2) розпушувач тіста в маленьких пакетиках — 1 шт.
3) Горіхи — 7-8 шт.
4) Цукровий пісок — 2 ложки (столові з гіркою).
5) Сіль — щіпка.
6) Імбир мелений в пакетиках — 1 чайна ложка.
7) Кориця мелена в пакетиках — 1 чайна ложка.
Вода — скільки буде потрібно.
9) Рослинна олія — 4 столові ложки.
10) Борошно пшеничне — 2 столові ложки (я брала без гірки).

Приготування:

У миску висипайте вівсяну муку. Приготувати її можна дуже просто. Треба взяти вівсяні пластівці і перемолоти їх за допомогою блендера.

Відразу в вівсяну муку треба додати розпушувач тіста і перемішати вміст миски.

Горішки треба почистити і покласти в миску. Потім знову перемішайте вівсяну муку і горішки. Горіхи краще не різати і не терти на тертці, а покласти як є.

Тепер додаємо цукровий пісок і дрібку солі. Цукровий пісок на ваш розсуд можна замінювати як цукровою пудрою, так і медом.

Якщо ви любите незвичайні смаки, тоді додаєте в тісто ложку кориці. Кількість прянощі можна регулювати залежно від того, як ви любите.

Додаєте мелений імбир в тісто і перемішуєте до однорідності.

Вливаєте рослинне масло і розтираєте його з вівсяним борошном.

Покладіть дві ложки пшеничного борошна, а потім ретельно перемішайте.

Тепер треба влити стільки води, щоб зібрати тісто воєдино.

Вівсяне печиво з горіхами

Ось така консистенція тесту буде до того, як ви почнете руками його вимішувати.

Тепер руками з'єднайте тісто, вимішуючи, як звичайне тісто з пшеничного борошна.

Тепер треба сформувати кульки такої величини, якою ви хочете зробити своє вівсяне печиво.

Підготуйте лист, застеліть його пергаментом і викладайте кульки, які ви сформували раніше. Потім рукою їх небагато пріплюсніте.

Ставте деко в духовку і випікайте мінімум тридцять хвилин на тихому вогні. Взагалі час випікання залежить від розміру та кількості печива і того, який вогонь ви зробите.

Готове печиво викладіть на тарілку або блюдо і дайте йому охолонути. Після цього можете подавати з чаєм, кавою або молоком.

Похожие рецепты :

  • Сьогодні пропоную вам спекти одне дуже оригінальне печиво-тістечко; його забарвлення нагадує шкуру ягуара або собаки-долматинців і напевно припа ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Домашнє печиво завжди смачніше печива з магазину - адже вдома ви кладете в тісто все краще і чітко по рецепту. Таке печиво на швидку руку оціня ...

  • Чи знаєте ви, що кава - не тільки чудовий напій з надзвичайним ароматом, але і ще відмінна добавка до борошняним виробам? За допомогою кави мож ...

  • Випічка арахісового печива - відмінний привід для запрошення гостей. Чаювання з цим воістину неповторним печивом перетворюється на справжню чай ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]