Тортиком ця закуска


Тортиком ця закуска називається тільки через те, що вона складається з печінкових коржів. Коржі приготовлені з печінкового фаршу, а начинка може бути різна — все залежить від Вашого смаку. Такий тортик буде дуже до речі і на свято, і якщо ви просто хочете побалувати своїх улюблених чимось новеньким.

Дорогі господиньки, приготоване таким чином страва для святкового столу можна прикрасити так, що Ваші гості і не зрозуміють, що це проста закуска, і будуть приємно здивовані таким смачним і в той же час дуже корисним частуванням. Пропоную вразити своїх гостей таким оригінальним блюдом, яке не залишить їх байдужими; раджу також рецепти для мультиварки — дуже цікаво і доступно.

Для нашого печінкового тортика нам знадобиться:

Печінка свиняча — 0,5 кг.
Вермішель швидкого приготування — 4 пачки;
Борошно — 250 гр.
Морквина — 2 шт.
Яйця — 2 шт.
Молоко — 0,3 л.
Цибуля ріпчаста — 0,5 кг.
Майонез — 500 м.
Рослинна олія.
Сир твердий, для прикраси.

Вермішель швидкого приготування розкришити руками, залити 250 г майонезу і залишити на 1 год для набухання.

Свинячу печінку розрізати шматочками, злегка обсушити і перекрутити на м'ясорубці або подрібнити блендером.

В набряклу вермішель додаємо перекручену печінку.


Тепер два яйця.

Розмішуючи, всипаємо частинами муку.

Все добре перемішати.

Продовжуючи перемішувати, частинами вливаємо молоко, солимо і перчимо до смаку. Маса повинна вийти, як густа сметана.

Цибулю і моркву обсмажити до золотистого кольору.

Розігріваємо на сковороді рослинне масло. З допомогою неглибокого ополоника виливаємо тісто на сковороду. Коли з одного боку млинець зарум'яниться (приблизно через 5-7 хв), перевертаємо його на іншу сторону і також обсмажуємо. Кожен печінковий корж змащуємо майонезом.

Коржі треба викласти один на одного, прослаівая їх обсмаженою цибулею з морквою.

Тепер зверху посипаємо тертим твердим сиром.


Дати торту постояти 2 години для просочення. Перед подачею на стіл торт потрібно порізати шматочками.

Похожие рецепты :

  • Я дуже люблю тортики, тістечка, пироги, але ось возитися над їх випіканням не дуже люблю. Напевно тому мені сподобався рецепт торта, яким мене ...

  • Як же влітку хочеться свіжості і прохолоди, навіть у їжі! І замість жаркої випічки, яка нагріває всю квартиру, часто господині віддають переваг ...

  • Торт «Спартак» - десерт, який ніколи не підведе. Тонкі, ніжні коричневі коржі, прослоенних білосніжним кремом, буквально тануть у роті. Цей то ...

  • Всі ми любимо гарні і смачні торти. Але, на жаль, не завжди магазинний торт з чудовим зовнішнім виглядом має відповідний смак. Часом за ефектн ...

  • Ну хто не любить смачні домашні тортики? Звичайно, фігура від цього страждає, але іноді просто неможливо стримувати бажання з'їсти шматочок ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]