Тортиком ця закуска


Тортиком ця закуска називається тільки через те, що вона складається з печінкових коржів. Коржі приготовлені з печінкового фаршу, а начинка може бути різна — все залежить від Вашого смаку. Такий тортик буде дуже до речі і на свято, і якщо ви просто хочете побалувати своїх улюблених чимось новеньким.

Дорогі господиньки, приготоване таким чином страва для святкового столу можна прикрасити так, що Ваші гості і не зрозуміють, що це проста закуска, і будуть приємно здивовані таким смачним і в той же час дуже корисним частуванням. Пропоную вразити своїх гостей таким оригінальним блюдом, яке не залишить їх байдужими; раджу також рецепти для мультиварки — дуже цікаво і доступно.

Для нашого печінкового тортика нам знадобиться:

Печінка свиняча — 0,5 кг.
Вермішель швидкого приготування — 4 пачки;
Борошно — 250 гр.
Морквина — 2 шт.
Яйця — 2 шт.
Молоко — 0,3 л.
Цибуля ріпчаста — 0,5 кг.
Майонез — 500 м.
Рослинна олія.
Сир твердий, для прикраси.

Вермішель швидкого приготування розкришити руками, залити 250 г майонезу і залишити на 1 год для набухання.

Свинячу печінку розрізати шматочками, злегка обсушити і перекрутити на м'ясорубці або подрібнити блендером.

В набряклу вермішель додаємо перекручену печінку.


Тепер два яйця.

Розмішуючи, всипаємо частинами муку.

Все добре перемішати.

Продовжуючи перемішувати, частинами вливаємо молоко, солимо і перчимо до смаку. Маса повинна вийти, як густа сметана.

Цибулю і моркву обсмажити до золотистого кольору.

Розігріваємо на сковороді рослинне масло. З допомогою неглибокого ополоника виливаємо тісто на сковороду. Коли з одного боку млинець зарум'яниться (приблизно через 5-7 хв), перевертаємо його на іншу сторону і також обсмажуємо. Кожен печінковий корж змащуємо майонезом.

Коржі треба викласти один на одного, прослаівая їх обсмаженою цибулею з морквою.

Тепер зверху посипаємо тертим твердим сиром.


Дати торту постояти 2 години для просочення. Перед подачею на стіл торт потрібно порізати шматочками.

Похожие рецепты :

  • Я дуже люблю тортики, тістечка, пироги, але ось возитися над їх випіканням не дуже люблю. Напевно тому мені сподобався рецепт торта, яким мене ...

  • Як же влітку хочеться свіжості і прохолоди, навіть у їжі! І замість жаркої випічки, яка нагріває всю квартиру, часто господині віддають переваг ...

  • Торт «Спартак» - десерт, який ніколи не підведе. Тонкі, ніжні коричневі коржі, прослоенних білосніжним кремом, буквально тануть у роті. Цей то ...

  • Всі ми любимо гарні і смачні торти. Але, на жаль, не завжди магазинний торт з чудовим зовнішнім виглядом має відповідний смак. Часом за ефектн ...

  • Ну хто не любить смачні домашні тортики? Звичайно, фігура від цього страждає, але іноді просто неможливо стримувати бажання з'їсти шматочок ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]