Так уже повелося, що


Так уже повелося, що омлет вважається одним з найбільш затребуваних страв у багатьох сім'ях. Причиною тому є швидкий процес приготування цієї страви, а також легкість після вживання. Омлет може стати гарним сніданком, обідом або вечерею. Часто це блюдо готують з різними наповнювачами, що робить омлет різноманітним і універсальним.

Як правило, яйця і молоко — не єдині інгредієнти, з яких готують омлет. Кулінарні фантазії в цьому плані абсолютно необмежені. Можна поєднувати яйця з овочами, ковбасою, м'ясом та іншими продуктами.

Хочеться запропонувати чудовий насичений і дуже смачний рецепт омлету, який може стати одним з ваших улюблених.

Інгредієнти:
Яйця — 4-5 шт.
Молоко — 50 гр.
Картопля — 2 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Брокколі — 200 гр.
Морква — 1 шт.
Сіль, суміш трав, рослинна олія.

Приготування:

Натираємо на крупній тертці моркву. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками. Картопля подрібнюємо за допомогою терки (великої).

Злегка обсмажуємо на сковороді морква. Додаємо цибулю і страхуємо.

Додаємо картоплю і перемішуємо. Потрібно стежити за тим, щоб картопля не взявся шматком. Його постійно потрібно перемішувати. Додамо приправи (базилік, італійські трави або середземноморські) і сіль.

Так уже повелося, що

Слідом за картоплею відправляємо на сковороду заморожену або свіжу капусту брокколі. Перемішуємо.

В окремій глибокій посуді змішуємо і збиваємо яйця з молоком і сіллю.

Заливаємо цією сумішшю овочі. Тепер накриваємо сковороду кришкою і чекаємо закінчення приготування нашого чудового блюда. А готовність омлету можна визначити по піднялася верхівці, яка часом сягає самої кришки. Повинна випаруватися вся рідина з поверхні. На приготування, як правило, йде близько 20-ти хвилин.

Готовий омлет викладаємо на тарілку і оформляємо свіжою зеленню.

Похожие рецепты :

  • Коли я вчилася в школі (це було в Росії десь наприкінці 80-х), нам часто у шкільній їдальні готували ОМЛЕТ (або напевно правильніше буде сказати з ...

  • Апельсин - представник цитрусових. Смакові якості та корисні властивості зробили його популярним серед людей різного віку. Особливо апельсин р ...

  • Продукти для приготування салату Свічки: картопля - 3 шт. морква - 2 шт. брокколі - 500 гр. яйця - 2 шт. шинка варена. мариновані огірк ...

  • Продукти для приготування салату з корейською морквою і печінкою: 500-г яловичої печінки. 300-р Корейської морквини. 150-г ріпчастої циб ...

  • Продукти для приготування салату з сухарями, сиром та морквою » : 300-р Білого батона. 300-р Твердого сиру. 250-р свіжої моркви. 2-а зу ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]