Пропоную Господарочка


Пропоную Господарочка
Пропоную Господарочка приготувати дуже простий, ситний і смачний сніданок. Для мене це паличка-виручалочка. У моїй родині печінка люблять у всіх видах. Принцип приготування м'ясних оладок, як у будь-яких інших — робимо тісто, смажимо з обох боків на сковороді і їмо. У печінці дуже багато заліза, цим вона і корисна.

Рекомендую також: відмінний рецепт шаурми!

Для приготування оладок з печінки нам знадобиться:

— печінка будь яловича, свиняча, (я взяла курячу) 400-500 м.
— цибулина 1-2 штуки
— яйце 1-2 штуки
— 1 склянка борошна
— сіль, перець
-масло рослинне
— сметана 200 г

Печінка добре промиваємо, видаляємо всі жилки і жовчні протоки, нарізаємо на невеликі шматочки і прокручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо в комбайні.

Попередньо якщо печінка має своєрідний металевий запах, замочити її на 20-30 хвилин в молоці або мінеральній воді.

Ріпчасту цибулю дрібно подрібнюємо, намагаємося щоб був подрібніше, можна його прокрутити разом з печінкою, але, на мій погляд, саме подрібнений додає соковитості. Можливий такий варіант — одну цибулину прокрутити з печінкою, другу подрібнити ножем.

Потім розбиваємо в печінковий тісто яйця, виделкою розмішуємо їх. Потім додаємо просіяне борошно, солимо і перчимо. Борошна повинне бути стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану. Добре перемішуємо всі інгредієнти.

Сковорідку нагріваємо на плиті, наливаємо в неї рослинне масло і столовою ложкою викладаємо невеликі оладки. Смажимо на середньому вогні з кожного боку по 3-4 хвилини. Перетримати теж не варто, інакше вони стануть сухими.

Мені найбільше подобаються оладки в поєднанні зі сметаною. Беремо будь-яку зелень, я використовувала кріп, подрібнила його, змішала зі сметаною, чуйний посолила.

Подаємо разом з гарячими оладками. Спосіб приготування у кожної господині свій, можна замінити борошно манкою, додати для соковитості картопля або морква. Гарніром служать будь-які овочі, але особливо смачно з картопляним пюре.

Похожие рецепты :

  • Луково-бурякові оладки - відмінне та смачна страва швидкого приготування. Пісне, овочеве, оригінальне, воно припаде до смаку всім любителям здо ...

  • Пропоную не зовсім звичайну версію оладок, так як журавлину в моїй родині вживають виключно у вигляді морсу, але ось - захотілося урізноманітнит ...

  • Оладки з кабачків - відмінне "бюджетне" блюдо. Його готувати дуже просто, але виходить воно неймовірно смачним. Кому можна порадити ...

  • Печінка в клярі - досить смачна страва, яку можна поєднувати з овочами або додати ще картопляне пюре, різні крупи. Протушівая у воді печінка в ...

  • Тортиком ця закуска називається тільки через те, що вона складається з печінкових коржів. Коржі приготовлені з печінкового фаршу, а начинка мож ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]