Секрет справжньої італійської


Секрет справжньої італійської піци — найтонше хрустке тісто і гостра, соковита начинка. Таку піцу можна приготувати і в домашніх умовах, головне, ні на крок не відступати від пропонованого рецепту приготування тіста.

Ми вже пробували піцу з курятиною, ананасом та сиром, але існують і більш цікаві рецепти: приміром, конопіцца — піца в склянці. Видів піци взагалі безліч, але ми зупинимося на самому простому. Інгредієнти для начинки можна варіювати з урахуванням особистих переваг, але з порядком укладання шарів експериментувати не варто.

Буде потрібно (на дві піци розміром з лист):
тісто:
• тепла вода або молоко — 280 мл;
• живі дріжджі — 20 г;
• борошно — 580 г;
• сіль і цукор — по 1 ч. ложці;
• ванілін — 1/4 пакетика;
• масло (оливкове або будь-яке інше рослинне) — 3 ст. ложки;
начинка:
• приправа для піци — 2 ч. ложки;
• майонез і кетчуп — по 2-2,5 ложки;
• сирокопчена ковбаса — 150 г;
• маслини — 30 шт.;
• твердий сир — 300 г;
• помідори — 2-3 шт.;
• свіжа петрушка.

Приготування:

1. Розітріть дріжджі з цукром, залийте молоком і дайте постояти 5-7 хвилин. Якщо дріжджі свіжі, суміш швидко спіниться.

2. Всипте борошно в посуд, де буде готуватися тісто (в нашому випадку це чаша тістомішалки). Додайте сіль, ванілін, дріжджі і оливкове масло і добре вимішайте.

3. Щільно закрийте посуд харчовою плівкою або кришкою і поставте тісто в тепле місце для підйому.

4. Увеличившееся в обсязі тісто ретельно вимішуйте до моменту, поки воно не перестане липнути до рук.

5. Маслини наріжте кільцями, ковбасу тонкими смужками, помідори півкругами. Петрушку дрібно порубаєте.

6. Розділіть тісто на дві частини і кожну розкачайте в пласт розміром трохи більше дека.

7. Змастіть деко олією і акуратно перекладіть пласти тіста так, щоб краї заходили на борту.

8. Прямо на тесті перемішайте майонез, кетчуп і приправу, і рукою розподіліть по поверхні. Звисаючі краю загорніть в трубочку, сформувавши своєрідний бортик.

Секрет справжньої італійської

9. Викладіть сирокопчену ковбасу, вільні проміжки заповніть маслинами і присипте петрушкою.

10. Зверху покрийте товстим шаром сиру, натертим на крупну тертку, і покладіть помідори.

11. Поставте дека в духовку, розігріту до 200 градусів, і включите режим «конвекція». Хвилин через 10-12 поміняйте місцями дека. Запікайте ще 5-7 хвилин, поки сир не зазолотиться, а краї піци не придбають коричневий колір. Якщо у вашій духовці немає режиму обдування, збільште час випічки.

Віра Радевич (verasha) спеціально для Обід з нічого

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату з ковбасою, сиром і помідорами: 150-р Ковбаси (копченої). 100-р Твердого сиру. 12-ь Помідоров черрі. 4 ...

  • Сьогодні у нас в меню - піца «а ля homme», або піца по-домашньому. Про піці можна складати оди. Всі знають, що піца дуже поширене блюдо і родо ...

  • Пропоную вам приготувати абсолютно бюджетне і дуже ситне блюдо - запіканку з макаронів зі свіжими помідорами. Така запеканочка допоможе приємно ...

  • У жарку пору, та й просто, коли немає часу на тривалі процеси приготування перших страв, дуже важливі швидкі і прості рецепти супів. Особливо вон ...

  • Якщо гості на порозі, а пригостити їх нічим, піца найкращий вихід із ситуації. Адже це блюдо можна приготувати швидко і задіяти багато продукті ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]