Авокадо входить в будь


Авокадо входить в будь топ продуктів, якщо йдеться про красу і здоров'я. Авокадо містить вітамін Е і омега-3 кислоти. Він відноситься до дієтичних продуктів, і б'є всі рекорди за вмістом вітамінів і мінералів; детально про нього ми говорили тут.

Чоловікам не завжди оцінюють його, а ось жіноча половина полюбила за ніжний горіховий смак і сполучуваність з легкими інгредієнтами в салатах — курочка, креветки, фрукти, сир. З нього готують салати, супи, закуски. Ми ж зробимо паштет — як мовиться, готуємо просто і смачно!

Для приготування нам знадобиться:

— стиглий авокадо 1-2 штуки
— плавлений сирок — 2 упаковки по 100 г
— 2-3 яйця
— майонез або сметана 2 ст.ложки
— сіль

Промитий авокадо очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і видаляємо велику кісточку.

Авокадо входить в будь

Спочатку авокадо розминаємо виделкою в глибокій піалі. Якщо у нас стиглий овоч, то розминається він дуже легко.

Після цього доводимо розм'якшену масу до однорідної консистенції за допомогою блендера, або можна просто перетерти через сито.

Відварюємо яйця, Остуджуємо їх у холодній воді, очищаємо від шкаралупи, відділяємо жовтки від білків. Нам знадобляться тільки жовтки, додаємо їх в пюре, перетирає все разом.

Сирки натираємо на тертці, для зручності можна попередньо їх заморозити, тоді вони легше натираються. Також додаємо в пюре з авокадо, гарненько розімніть всі інгредієнти.

Для швидкості приготування можна сирки покласти разом з авокадо в блендер, і подрібнити одночасно.

Якщо паштет трохи сухуватий, кладемо пару ложок майонезу або сметани. Все солимо за смаком.

З чим же їдять такий паштет? По-перше, звичайно вийде вишуканий бутерброд, намасти шматочок французького батона вершковим маслом і зверху щедро паштет.

Можна нафарширувати їм яйця, тим більше, що після приготування у нас залишилися яєчні білки.
Я нафарширувала їм перці, просто розділила солодкий болгарський перець на 4 частини, очистила від насіння і заповнила гарненько паштетом, посипавши зверху зеленню.

Також можна зробити закуску з помідор, поклавши на кружечок трохи паштету.

Все корисно, швидко, а головне дуже смачно!

Наталія Ткаченко спеціально для Обід з нічого

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату "Авокадо в креветках ": 500-р Креветок (очищених) 2-а Авокадо. 40-мл лаймового соку. Третій Ку ...

  • Продукти для приготування салату «Авокадо і креветки »: 500-р Креветок (очищених). 2-а Авокадо. 40мл Соку лайма. Третій Курячих яйця 80- ...

  • Продукти для приготування салату "Авокадо з куркою ": 100-р Жареного, запеченого або відварне філе курки. 1-н Огірок. 1-н Авокад ...

  • Продукти для приготування салат з креветок і авокадо : 150-г відварених креветок (очищені) 2-а Авокадо 250-р Мелах сьомги (філе) Китайськ ...

  • Продукти для приготування салату з тунцем і авокадо: 1-а Банку консервування тунця. 1-о Авокадо. Сік лайма (1 шт). 2 ст.л. Оливкової олі ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]