Сьогодні у нас в програмі


Сьогодні у нас в програмі — запечені під штрейзелем яблука. Штрейзель — солодка крихта з тіста, якою прикрашають будь кондитерські вироби перед тим, як випікати. Під такою крихтою можна запікати різні фрукти. Це можуть бути груші, яблука, персики, абрикоси.

Можна запікати не тільки фрукти, але і просто прикрашати іншу випічку такий крихтою на ваш розсуд. Ласощі можна подати до чаю, а гурмани постарше будуть запивати його хорошим червоним вином (докладніше про вина дізнайтеся на http://drinkbox.ru/). Дуже смачно виходить, якщо запікати яблука з корицею. Розглянемо простий рецепт приготування яблук під штрейзелем.

Інгредієнти:

1) Борошно пшеничне просіяна — 4 столових ложки.
2) Цукровий пісок — 5 столових ложок.
3) Вершкове масло — 50 грам.
4) Яблука будь — 2-3 шт.
5) Кориця — за смаком.
6) Апельсиновий сік — 10-15 мл.
7) смородинове варення — 2 чайних ложки.

Приготування:

Спочатку приготуємо кондитерську крихту, під якою будемо запікати яблука. Для цього в будь-яку глибокий посуд покладіть пшеничне борошно, яку заздалегідь треба просіяти через сито.

Насипайте цукровий пісок і ретельно перемішайте його з борошном.

Тепер додаєте вершкове масло і виделкою розтираєте, щоб вийшла крихта.

Тепер помийте яблука, очистіть від насіння і поріжте кубиками.

Викладіть яблука у форму, рівномірно розподіливши по всій площі.

Зверху яблука треба посипати цукровим піском. Кількість цукру може коливатися в залежності від ваших уподобань.

Після цього посипте яблука корицею. Тільки не переборщіть, інакше буде гірчити.

Тепер поллємо яблука апельсиновим соком. Краще, якщо сік буде натуральним. Для цього очистіть апельсин і видавіть з нього сік.

Яблука готові. Тепер залишилося тільки зверху посипати кондитерської крихтою, яку ви приготували. Якщо вилкою не вдалося зробити задумане, тоді візьміть і розітріть руками. Засинайте яблука штрейзелем і відправляйте в духовку.

Випікати треба приблизно двадцять п'ять хвилин. Потім дістаньте форму з духовки і дайте страві трохи охолонути.

Яблука, запечені під штрейзелем, перекладіть в тарілку.

Тепер можна доповнити блюдо, полив його смородиновим, малиновим або полуничним варенням. Страва готова для подачі до столу!

Євгенія Хоновец спеціально для Обід з нічого

Сьогодні у нас в програмі

Похожие рецепты :

  • Пиріг з суницею і сиром буде відмінною знахідкою для батьків, чиї діти не люблять сир і фрукти в натуральному вигляді. Ніжний пиріг припаде до ...

  • Смачні здобні булочки, приготовані на дріжджах, молоці та сметані, виходять ніжними і смачними, а якщо притрусити їх шоколадної солодкої крихтою ...

  • Іноді зовсім немає бажання втрачати багато часу на приготування сніданку, а порадувати своїх близьких все ж хочеться. Та до того ж якщо в холод ...

  • Смачний торт з бананово-сметанним кремом, политий шоколадною глазур'ю, і присипаної солодкої кондитерської крихтою - це щось неймовірне! Ко ...

  • Часто нам хочеться побалувати своїх домашніх смачною випічкою. І коли під рукою виявилися тільки яйця, цукор, борошно і яблука, можна створити ...

Информация освещение подъездов многоквартирного дома на нашем сайте. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]