Ледачі вареники у багатьох


Ледачі вареники у багатьох асоціюються з дитинством, з дитячим садом або табором, і тому ми звикли готувати цю страву малюкам. Але не кожна дитина любить такі вареники, та й дорослі теж не завжди в захваті від традиційних ледачих вареників, хоча даремно. Адже в сирі міститься маса корисних речовин, необхідних для повноцінного росту і життєдіяльності організму.

Щоб оформити це блюдо більш оригінально і зробити його привабливим як зовні, так і внутрішньо, пропоную використовувати улюблену нами полуницю. Ця ягода сама по собі вже є прикрасою, а її смак просто чудовий. Тому немає сумнівів у тому, що вона зробить з ледачих вареників королівське блюдо.

Інгредієнти для вареників:

Сир — 250 гр.
1 яйце
Цукру близько 1-2 ст. ложок (за смаком)
Борошна 2-3 ст. ложки
Інгредієнти для соусу 01
Полуниця — 200 гр.
Сметана (краще домашня) — 3 ст. ложки
Цукор — 1 ст. ложка або за смаком.

Приготування вареників:

Для початку викладемо сир (можна нежирний) в миску. Додамо яйце і перемішаємо.

Ледачі вареники у багатьох

Додамо цукор і борошно. Перемішаємо.

Замісити тісто і сформуємо з нього ковбаску. Викладемо на дошку присипану борошном. Наріжемо шматочками невеликого розміру і висиплем по одному в киплячу злегка підсолену воду.

Варити вареники потрібно до п'яти хвилин. Виймаємо шумівкою, кладемо трохи масла вершкового.

Приготування соусу:

Полуницю викладаємо в чашу для блендера. Блендер сучасної хозяке абсолютно необхідний; адже побутова техніка для кухні робить готування простою і зручною. Та й далеко не все можна зробити вручну; саме тому техніка для дому нас дуже виручає.

Насипаємо зверху цукру стільки, скільки вам буде потрібно.

Тепер заллємо все сметаною.

Перетворимо інгредієнти в однорідну масу за допомогою блендера.

Готові ліниві вареники поливаємо полуничним соусом і подаємо в гарячому вигляді.

Таке блюдо дуже сподобається малюкам, його настільки приємно їсти, що відірватися дуже складно. Так що пропонуйте такі гарні, смачні та ароматні вареники усім своїм близьким. Приємної вам трапези!

Ольга Кікляр спеціально для Обід з нічого

Похожие рецепты :

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Куряча печінка не менш смачна, ніж саме куряче м'ясо. Крім усього іншого, печінка - дуже корисний продукт і відмінний засіб від хронічної в ...

  • Млинці з яблуками під шоколадним соусом - ідеальне блюдо для сніданку або для полуденка, ситне і смачне. Пробуджує дитячий апетит практично мит ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Пиріг з суницею і сиром буде відмінною знахідкою для батьків, чиї діти не люблять сир і фрукти в натуральному вигляді. Ніжний пиріг припаде до ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]