Оладки з кабачків —


Оладки з кабачків — відмінне "бюджетне" блюдо. Його готувати дуже просто, але виходить воно неймовірно смачним.

Кому можна порадити страви з кабачків? Практично всім. Їх можна давати навіть маленьким діткам — настільки добре вони засвоюються. У плодах кабачків досить високий вміст таких мікроелементів, як калій, кальцій, натрій, мідь, фосфор, залізо, магній, а також містяться вітаміни групи В, вітамін С і органічні кислоти.

Калорійність кабачків низька, і тому вони чудово підходять тим, хто хоче схуднути. Кабачки виводять з організму зайву рідину, чим перешкоджають набряків, і вони містять клітковину, активизирующую роботу кишечника.

Оладки з кабачків -

У м'якоті кабачків міститься більше 90% води і багато природних цукрів, що робить їх корисними діабетикам. Їх можна порадити тим, хто страждає від захворювань дванадцятипалої кишки, шлунка, жовчного міхура, гіпертензії та ожиріння. Страви з кабачків служать відмінною профілактикою атеросклерозу і анемії. Так що, якщо не можете приготувати страви з кабачків самостійно, скористайтеся такою послугою, як замовлення їжі — не пропустіть можливість зміцнити своє здоров'я.

Для приготування нам буде потрібно:

— кабачок вагою близько 0,5 кг;
— фарш курячий 150 гр;
— яйце куряче 1 шт;
— борошно пшеничне 50 г;
— сіль і перець за смаком.

У натертий на дрібній тертці кабачок додати сіль і перець, почекати кілька хвилин, поки кабачки пустять сік.

Додати курячий фарш, яйце і борошно, добре перемішати.

На сковороду налити олію, добре розігріти. Викладати оладки столовою ложкою. Перш ніж набирати наступну порцію кабачкова фаршу, ложку рекомендую змочувати в холодній воді.

Обсмажувати з обох боків не довше двох хвилин.

Дуже смачно із сметаною, а хто любить, то і з майонезом.

Похожие рецепты :

  • Луково-бурякові оладки - відмінне та смачна страва швидкого приготування. Пісне, овочеве, оригінальне, воно припаде до смаку всім любителям здо ...

  • Пропоную Господарочка приготувати дуже простий, ситний і смачний сніданок. Для мене це паличка-виручалочка. У моїй родині печінка люблять у вс ...

  • Пропоную не зовсім звичайну версію оладок, так як журавлину в моїй родині вживають виключно у вигляді морсу, але ось - захотілося урізноманітнит ...

  • Я вже неодноразово згадувала, як люблю страви з сиром! Згадайте хоча б абсолютно незрівнянний Сирний пудинг з родзинками і корицею, та й звичай ...

  • Чесно кажучи, я досі їла тільки смажені кабачки і кабачкову ікру; цей рецепт з'явився для мене свого роду сюрпризом. Для його виконання на ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]