Всім господиням, навіть


Всім господиням, навіть самим ледачим, хочеться іноді порадувати рідних смачними й незвичайними стравами. А якщо глянути на кухню інших народів? Це чудове рішення. Пропоную вам сьогодні іспанське блюдо пучеро.

Це не тільки смачно, але і корисно. Овочі для пучеро розрізати не треба, а в цілих моркви і картоплі більше зберігається вітамінів і корисних речовин. Іспанська кулінарія взагалі дуже різноманітна — в ній часто використовуються морепродукти; якщо цікаво, то погляньте, як приготувати салат з креветок. А для пучеро особливих делікатесів не потрібно, і в цьому його своєрідна принадність.

Для приготування пучеро знадобляться шматочки декількох видів м'яса, то, що знайдеться в морозилці у будь-якої господині: шматочок курки або індички, шматочок грудинки, яловичини або баранини. Дістаємо з морозильної камери, розморожуємо, гарненько промиваємо і кладемо в каструлю на дно.

Далі нам знадобляться овочі: солодка редька, цибуля — порей, морква, картопля і корінь петрушки. Овочі гарненько миємо і очищаємо від шкірки. У каструлю поверх м'яса укладаємо овочі цілком, на шматочки розрізаємо тільки редьку і цибулю — порей.

Всім господиням, навіть

Заливаємо все водою, додаємо до смаку сіль, дві горошини чорного перцю, один бутон гвоздики і трохи куркуми для гарного кольору.

Томім на маленькому вогні 2 -2,5 години. Потім овочі дістаємо на одне блюдо, а м'ясо — на інше, а в бульйоні відварюємо рис.

Подаємо на стіл так, як у вас звикли в сім'ї. Можна овочі та м'ясо подати окремо, як дістали з каструлі, можна кожному на тарілку з одного боку красиво покласти овочі, з іншого м'ясо.

Бульйон з рисом подається в тарілці для супу. Можна заправити бульйон майонезом або сметаною і посипати меленим перцем.

Незвичайне блюдо зі звичних і улюблених інгредієнтів готове.

Похожие рецепты :

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • У літню спеку так хочеться перевести свій раціон виключно на прохолодні страви! Для цього найкращим чином підійдуть овочі, які вносять різноман ...

  • Страви з картоплі - одні з найулюбленіших для слов'янського народу. Картопля їдять у смаженому, вареному, тушкованому і печеному вигляді, й ...

  • Таке блюдо дуже допоможе молодим матусям урізноманітнити харчування дітей від року, а також стане смачним обідом для людей прагнуть схуднути. Т ...

  • Пропоную вам приготувати абсолютно бюджетне і дуже ситне блюдо - запіканку з макаронів зі свіжими помідорами. Така запеканочка допоможе приємно ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]