Чи знаєте ви, що кава


Чи знаєте ви, що кава — не тільки чудовий напій з надзвичайним ароматом, але і ще відмінна добавка до борошняним виробам? За допомогою кави можна домогтися найкращих результатів у випічці тортів, тістечок, а також різного печива.

Не дарма кавомани вважають за краще вживати каву не лише в рідкому вигляді, але і в кондитерських виробах. Щоб скуштувати чудове печиво з ароматною кавою, зовсім не обов'язково шукати його по всіх магазинах. До того ж дуже складно знайти смачне кавове кондитерський виріб.

Найкращим рішенням буде створення кавового печива в домашніх умовах. Тим більше, що рецепт цей неймовірно простий.

Пропоную спробувати приготувати ароматне і хрустке печиво з мінімальною кількістю продуктів.

Інгредієнти:

Маргарину або масла — 250 грамів
Какао порошку — 2 ложки столові
Натуральної меленої кави — 1 ложка їдальня
Пудри цукрової — 140 грамів
Борошна пшеничного — 250 грамів

Приготування:

Нагріти маргарин або вершкове масло до м'якого стану. Розім'яти його вилкою.

Додати в маргарин дві столові ложки какао порошку.

Тепер подсиплем і наш головний інгредієнт — кава. Його кладемо одну столову ложку. Ретельно все перемішаємо.

Слідом сиплемо цукрову пудру. Перемішуємо.

Залишилося додати борошна. Насипаємо і замішуємо тісто.

Упаковуємо тісто в клейонку і кладемо в холодильник на 20 хвилин.

Після чого формуємо печеньки і викладаємо їх на деко або на пергамент. У даному випадку для формування виробів використовувався кондитерський прес. З його допомогою можна зробити багато акуратних, красивих і головне тонких печив.

Ставимо печиво в духовку на 13-15 хвилин з температурою 180 градусів. Готове печиво можна викласти на грати і притрусити цукровою пудрою. Але без неї виріб не менш смачне. З цієї кількості інгредієнтів вийшло близько 550 гр. печива.

Похожие рецепты :

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Домашнє печиво завжди смачніше печива з магазину - адже вдома ви кладете в тісто все краще і чітко по рецепту. Таке печиво на швидку руку оціня ...

  • Це печиво просто тане в роті, і його ніжність ні з чим не порівнянна! А для його приготування нам потрібно всього нічого: 200 грамів мигдалю, 1 ...

  • Сьогодні пропоную вам спекти одне дуже оригінальне печиво-тістечко; його забарвлення нагадує шкуру ягуара або собаки-долматинців і напевно припа ...

  • Випічка арахісового печива - відмінний привід для запрошення гостей. Чаювання з цим воістину неповторним печивом перетворюється на справжню чай ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]