Щоб зіпсувати курятину


Щоб зіпсувати курятину, потрібен особливий талант — м'ясо, більш просте в приготуванні, потрібно ще пошукати. Запах навіть звичайної курки, замаринувати у майонезі та засмаженої цілком у духовці, може довести голодної людини до стану напівнепритомності, а що вже говорити про ароматних рулетики з гострою начинкою.

З ними, звичайно, доведеться повозитися, але зате результат порадує не тільки озвірілого від голоду чоловіка, але і самого вимогливого кулінарного критика. До того ж вони виходять такими ніжними і м'якими, що зуби об них точно не зламаєш (до речі, якщо є проблеми, то зубна імплантація нині доступна всім).

Знадобиться:
• куряча грудка, вагою грам 600-700;
• цибулина середнього розміру — 1 шт.;
• яблуко і велика морква — по 1 шт.;
• чорнослив — 6 шт.;
• зубчик часнику — 1 шт.;
• м'який плавлений сир — 100 г;
• сіль, спеції, суха зелень — за смаком;
• сметана і кетчуп — по 1 ст. ложці;
• майонез і вода — по 2 ст. ложки.

Приготування:

1. Підготуйте овочі та фрукти: очищені моркву і яблуко наріжте дрібними брусочками або натріть на крупну тертку, цибулю нашаткуйте тонкими півкільцями. Чорнослив промийте і залийте окропом хвилин на 10, а потім поріжте невеликими скибочками.

2. З курячої грудки зніміть шкіру і відокремте м'ясо від кісток. Наріжте курятину тонкими пластинами і злегка відбийте. Посоліть і присипте спеціями або чорним меленим перцем з двох сторін.

3. Приготуйте вершкову масу для курячих рулетиків, змішавши плавлений сир з подрібненим часником і сухий зеленню — петрушкою і кропом.

Щоб зіпсувати курятину

4. Змастіть кожен шматочок м'яса сирною масою і покладіть на край трохи чорносливу. Поверніть рулетики і сколите краю дерев'яними зубочистками. Замість зубочисток можете скористатися звичайною ниткою для шиття товстіший — просто обмотайте нею рулети і зв'яжіть кінці вузлом.

5. Обсмажте курячі рулетики в рослинному маслі з усіх боків і зніміть з сковороди. У утворився при смаженні жирі спассеруйте морква, цибуля і яблуко.

6. Для соусу перемішайте в невеликому салатнику до однорідного стану кетчуп, сметану, майонез і воду.

7. Укладіть рулетики з чорносливом на пасеровані овочі і залийте зверху соусом. Налийте в сковороду приблизно пів склянки води, доведіть до кипіння і тушкуйте до готовності на невеликому вогні близько 45 хвилин.

8. Викладіть рулети і тушковані овочі на підігріту тарілку і, не гаючи часу, знімайте пробу.

Похожие рецепты :

  • Сьогодні пропоную вам приготувати відмінне блюдо - рулетики з філе індички з гречаною начинкою; як гарнір зробимо легкий салат. М'ясо індич ...

  • Найчастіше мені доводилося готувати рулет з маком, який виходив дуже великим. Таким рецептом мене навчила моя бабуся, яка просто універсальний ...

  • Продукти для приготування салату з буряком і чорносливом :  1-н кг Свіжою буряка. 300-г чорносливу 200-г волоських горіхів. 2-а зубчикі ...

  • Новорічний стіл - найкрасивіший і самий щедрий. 364 дні в році господині мріють про те, чим здивують своїх рідних і близьких в чарівну ніч, кол ...

  • Продукти для приготування салату з чорносливом: чорнослив - 6 шт. морква - 5 шт. інжир - 4 шт. згущене молоко - 3 ст. л. сік лимона - 2 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]