Якщо ви хочете смачного


Якщо ви хочете смачного і соковитого курячого м'яса, але не хочете їсти його на шкоду своєму здоров'ю, а саме, смажити на сковороді, тоді вам допоможе таке чудове придбання для господинь, як спеціальний «рукав для випікання».

Використовуючи його, ви отримуєте тільки плюси. По-перше, вам не потрібно буде потім мити посуд. Просто викинете рукав і викладіть готову курку на тарілку. По-друге, курка виходить набагато соковитіше і смачніше, ніж смажена на сковороді. І, по-третє, курка, запечена в своєму соку набагато корисніше, ніж смажена на маслі; словом, вважайте, що ви готуєте курячий шашлик в аерогрилі — суцільні плюси і жодних мінусів.

Розглянемо, які спеції краще використовувати для приготування курячого м'яса.

Інгредієнти:

1) Куряча чверть — 1 шт.
2) Коріандр мелений — за смаком.
3) Базилік — за смаком.
4) Розмарин — за смаком.
5) Чорний мелений перець — за смаком.
6) Сіль поварена — за смаком.
7) Майоран — за смаком.
Вода чиста — 100 мл.

Приготування:

Якщо ви хочете смачного

Підготуйте курячу чверть. Якщо треба, то спочатку розморозьте. Якщо свіжа, тоді відразу ретельно вимийте під проточною водою. Потім видаліть волоски.

Якщо хочете зовсім дієтичний рецепт і не любите смачну, хрустку скоринку, тоді зніміть відразу шкіру, щоб курка готувалася вже без неї.

Тепер починаємо посипати спеціями курочку, щоб під час смаження вона придбала приємні аромати і ніжний смак. Спочатку добре посоліть курку і посипте чорним меленим перцем. І посипаєте курку майораном.

Тепер зверху додаєте базилік.

Посипаєте курочку розмарином.

І останнє — посипте меленим коріандром.

Знову добре посоліть курячу чверть.

Підготуйте рукав. Відріжте потрібну кількість, зав'яжіть один край. Покладіть рукав в будь-яку форму для випікання або на деко, розправте.

Покладіть курячу чверть в рукав дуже акуратно, щоб спеції не обсипалися.

Заливайте воду в «рукав».

І акуратно зав'язуєте другий кінчик, щоб нічого ніде не протікало. Ставите рукав в духову шафу і запікаєте приблизно сорок хвилин.

М'ясо вийде дуже ніжне і завдяки спеціям смачне. Викладаєте його на тарілку. Подавати можна з овочами і хлібом. Або з якоюсь крупою на ваш розсуд.

Євгенія Хоновец спеціально для Обід з Нічого

Похожие рецепты :

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Запечена картопля з салом - блюдо ситне, а головне - дуже смачне. Приготування не становить ніякої складності, а результат завжди виправдає пок ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Приготувати курку по-арабськи зможе кожен охочий, але починати процес готування краще з вечора, даючи м'ясу за ніч гарненько замаринувати. ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Август 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]