Часто нам хочеться побалувати


Часто нам хочеться побалувати своїх домашніх смачною випічкою. І коли під рукою виявилися тільки яйця, цукор, борошно і яблука, можна створити дуже смачний бісквіт. Робиться він досить просто. Додайте в нього корицю і отримаєте ароматний, смачний, швидкий і дешевий пиріг.

Звичайно, існує небезпека, що надмірне захоплення печеним сумно позначиться на обсязі вашої талії. У цьому випадку не зневіряйтеся: існує чарівний чай для схуднення ціна якого вас приємно здивує. Так що можете їсти бісквіти без усякого побоювання — завжди є засоби позбавитися від зайвих кілограмів.

Інгредієнти:

6 курячих яєць
1,5 склянки цукру
1,5 склянки борошна
2-3 яблука
Кориця мелена

Приготування:

Спочатку наріжемо яблука, попередньо очистивши їх від шкірки. Духовку розігріємо до температурного режиму 180 градусів. Яйця вобьем в чашу міксера.

Часто нам хочеться побалувати

Міксером збиваємо яйця до утворення однорідної маси. Потім всипаємо цукор. Збиваємо до тих пір, поки всі крупинки не розчиняться.

Маса повинна побіліти і збільшитися в об'ємі.

Тепер зупиняємо міксер. Беремо в руки вилочку або віночок. Всипаємо в масу борошно, ретельно перемішуючи віночком, щоб не утворилися грудочки.

Нарізані яблука поміщаємо в тісто. Акуратно перемішуємо. Присипаємо корицею. Цієї пряності беремо близько 1-2 ч. ложок. Але орієнтуємося на свій смак. Хтось любить корицю у великих кількостях, а хтось зовсім трохи.

Цієї кількості тесту вистачить на велике деко. Але він повинен бути глибоким. Встеляли його пергаментом і виливаємо рівномірно тісто. Зверху за бажанням можна присипати корицею.

Випікаємо в духовці при температурному режимі 180 градусів близько 25 хвилин. Коли пиріг підрум'яниться, спробуємо його готовність паличкою. Виймаємо, даємо трохи охолонути. Відокремлюємо від пергаменту пиріг. Викладаємо на блюдо. При бажанні можна цей корж розділити на дві частини. І навіть перемазати. Але я цього робити не стала, тому що сам пиріг вийшов смачним, і завдяки яблукам не сухим.

Верх пирога можна прикрасити на свій розсуд. Можна присипати цукровою пудрою, корицею, полити топінгом або будь глазур'ю. Подавати до чаю, кави і до будь-яким іншим напоям.

Похожие рецепты :

  • Для приготування булочок необхідно дріжджове тісто. Можна зробити його за власним рецептом, а можна просто використовувати покупне. Фіксованої ...

  • Яблуко - всіма улюблений фрукт. За поживними і лікарським властивостям яблука не поступаються жодним іншим плодовим культурам. Вони містять вк ...

  • Ви вмієте пекти сирний пиріг? Високий, пишний, солодкий, що тане в роті? Якщо ні, хочете навчитися? На його приготування ви витратите максиму ...

  • Млинці з яблуками під шоколадним соусом - ідеальне блюдо для сніданку або для полуденка, ситне і смачне. Пробуджує дитячий апетит практично мит ...

  • Іноді зовсім немає бажання втрачати багато часу на приготування сніданку, а порадувати своїх близьких все ж хочеться. Та до того ж якщо в холод ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]