Цікаво, що варіантів


Цікаво, що варіантів приготування такої простої і звичної пташки, як курочка — сотні тисяч. Просто вражає, скільки простору для кулінарного уяви дала людям ця скромна строката особа!

У будь-якому кулінарному блозі (наприклад, в stomenu.ru) ви можете зустріти найвитонченіші рецепти приготування курячого м'яса. А ми сьогодні займемося приготуванням відбивною!

Для приготування смачної і ніжною відбивною на кісточці нам знадобляться наступні інгредієнти:
курячі ніжки,
картопля,
панірувальні сухарі,
зелень,
біле вино,
яйце,
лимонний сік,
сметана для соусу.

Перший етап приготування страви — це маринування курячих ніжок. Спочатку слід зняти шкірку з них, сухожилля і відбити молотком. Куряче м'ясо повинно триматися на кісточці. Далі наливаємо біле вино в глибоку тарілку і опускаємо курячі ніжки маринуватися на 20 хвилин.

Другий етап приготування страви — це чистка картоплі, приготування сметанного соусу. Поки курячі ніжки маринуються — ми чистимо картоплю, розрізаємо його на тонкі кухлі. У сметану капаємо 3-4 краплі лимонного соку і з'єднуємо її з дрібно нарізаною зеленню, соус викладаємо в маленьку тарілку для соусу.

Третій етап — це приготування страви в духовці. Замариновані ніжки занурюємо в яйце і посипаємо ретельно панірувальними сухарями до утворення скоринки. Деко в духовці змащуємо олією. Викладаємо курячі ніжки, картопля на деко. Готуємо страву в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах.

Куряче м'ясо виходить соковитим, м'яким і дуже смачним з хрусткою скоринкою. Гарнір — картопля. Соус — сметана із зеленню.

Похожие рецепты :

  • Куряча печінка не менш смачна, ніж саме куряче м'ясо. Крім усього іншого, печінка - дуже корисний продукт і відмінний засіб від хронічної в ...

  • Піца з морепродуктами - Це справжні ласощі. В принципі, я люблю піцу практично у всіх варіантах, але поєднання смаку креветок і сиру чіпає особ ...

  • Дуже часто господині задають собі питання: що приготувати сьогодні або завтра? І нерідко доводиться економити продукти, адже у кожної сім' ...

  • Влітку часто трапляється, що від обіду залишається половина - жарко, апетит у дітей і дорослих слабкий. У нас в сім'ї, наприклад, не корист ...

  • Страви з картоплі - одні з найулюбленіших для слов'янського народу. Картопля їдять у смаженому, вареному, тушкованому і печеному вигляді, й ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]