Найближчі родичі


Найближчі родичі манти, бао цзи — це дріжджові пельмені, приготовані на пару. Начинка може бути якою завгодно: рубане м'ясо, морепродукти, риба, гарбуз, гриби, капуста.

Можна готувати їх і зі звичайного тіста, але це будуть не класичні бао цзи. Пельмені бао цзи готуються всього годину. У двох порціях даного блюда 512 ккал.

Апетит приходить під час їжі — але те, в яких умовах ви готуєте і їсте, багато в чому визначає користь від з'їденого. Тому нас так приваблює гарна якісна кухонні меблі, яку виготовляють італійські фабрики кухні, столи та стільці — все добротне, зручне, вибране за каталогами. На такій кухні у господині серце співає, а руки готують всяку смакоту в два рази швидше.

Найближчі родичі

На дві порції потрібні продукти:

Звичайне тісто:
— борошно (дві склянки);
— яйце (одне);
— сіль на любителя.

Дріжджове тісто:
1,5 склянки борошна
2 ч. ложки сухих дріжджів
0,5 склянки води

Для фаршу необхідно:
— яловичина (двісті грам);
— баранина (сто грам);
— свинина (двісті грам);
— сіль, перець на любителя;
— вершки 30% (три ложки);
— цибулина;
— мускатний мелений горіх (маленька щіпка).

Переходимо до приготування пельменів з таким цікавою назвою.

Якщо хочете зробити звичайне тісто — просійте гіркою борошно з сіллю. Зверху зробіть поглиблення, влийте туди півсклянки води, яйце. Вимісіть круте тісто, покладіть в миску, накрийте плівкою, залиште хвилин на сорок.

Якщо хочете зробити класичне тісто — з води, дріжджів і борошна замісити тісто, прикрийте його вологою серветкою, залиште на годину при кімнатній температурі.

Наріжте цибулю (дрібніші). Порубаєте ножем на дрібні кубики м'ясо. Додайте вершки, цибуля, мускатний горіх, перець, сіль.

Тепер вимісіть фарш. Тісто скачайте в джгут (товщина близько трьох сантиметрів), розріжте на шматки (товщина близько сантиметра). Розкачайте кожен шматочок в тонку невелику коржик, в центр кожної акуратно укладіть по столовій ложці фаршу. До центру зберіть краї тіста або заліпіть щільно по колу. Пельмені викладіть на дошку, присипану борошном, поставте в холодильник на півгодини.

Закип'ятіть в пароварці воду, гарненько змастіть ємність для пельменів рослинним маслом. Викладіть пельмені, залишивши вільний простір між ними. Готуйте хвилин сорок. Подавайте з зеленою цибулею (дрібно порізаним) і соєвим соусом.

Похожие рецепты :

  • У самому справі, пельмені можуть бути крихітними, як душпара, або такими великими, як манти. Незмінним залишається одне: ідея, так би мовити, о ...

  • Манти - Це популярне азіатське блюдо, своїм національним надбанням його вважають і узбеки, і дагестанці, а також казахи і киргизи. Процес приго ...

  • Для тіста: 400 грам борошна 35 грам дріжджів 150 мл молока 80 грам вершкового масла 100 грам цукру 0,5 чайної ложки солі 2 яйця 100 грам родзинок ...

  • Не знаю, як у вас, а у нас вдома великодній стіл ніколи не обходиться без випічки з сиром! Тому прикладом - ватрушки з сиром, смачний десерт із ...

  • Домашній хліб з висівками - це не тільки відмінний смак, але і користь для здоров'я. Крім того ви завжди можете бути впевнені в тому, що пр ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]