Сьогодні ми з вами будемо


Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами!

Якщо немає можливості дістати свіжі овочі — можна скористатися замороженими (докладніше можна дізнатися тут: http://rud.ua/ru/consumer/recipe-77/).

Інгредієнти:

• Риба (я беру минтай)
• Морква 1 шт
• Цибуля ріпчаста 1 шт
• Сир 150г
• Борошно 1 ст. л.
• Масло вершкове 50г
• 1 чашка молока
• Рис 1 склянка
• Приправа «Карі»
• Зелень 1 пучок
• Сіль за смаком
• Рослинна олія 2 ст. л.

Приготування:

1. Помийте рибу і наріжте її шматочками (фото 1).

2. Посоліть і посипте приправою «Карі» з обох боків (фото 2).

3. Моркву натріть на крупній тертці (фото 3).

4. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями (фото 4).

5. Розжарити на сковороді 1 ст.л. рослинного масла і обсмажте на ньому цибулю з морквою (фото 5).

6. У металеву форму, змащену олією укладіть рибу в один шар і зверху покладіть на неї шар обсмаженої моркви з цибулею (фото 6).

7. На крупній тертці натріть сир (фото 7).

8. 1/3 частина сиру покладіть шаром зверху на рибу і приправте дрібно нарізаною зеленню. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин (фото 8).

9. На розпеченій сковороді розтопіть вершкове масло (фото 9).

10. Додайте 1 ст.л. борошна і обсмажте до золотистого кольору (фото 10).

11. Додайте чашку молока, безупинно помішуючи, щоб не утворилися грудки. Доведіть до кипіння (фото 11).

12. Додайте залишився сир в киплячу суміш, і почекайте поки сир розплавиться (фото 12).

13. Посоліть за смаком і додайте зелень (фото 13).

14. На гарнір відваріть рис. Щоб рис був розсипчастим замочіть його перед варінням на пару годин в холодну воду (фото 14).

15. Подавайте рибу з рисом і сирним соусом в гарячому вигляді (фото 15).

Похожие рецепты :

  • Куряча печінка не менш смачна, ніж саме куряче м'ясо. Крім усього іншого, печінка - дуже корисний продукт і відмінний засіб від хронічної в ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Пиріг з суницею і сиром буде відмінною знахідкою для батьків, чиї діти не люблять сир і фрукти в натуральному вигляді. Ніжний пиріг припаде до ...

  • Можливості пісочного тіста воістину безмежні: ми можемо піч з нього солодке печиво, можемо робити з нього тарталетки, наповнюючи їх гостреньким вм ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]