Качка з яблуками — традиційний


Качка з яблуками — традиційний рецепт, про який знають всі господиньки. Але що якщо розбавити цей смак овочами, а самі яблука перетворити в пюре? Сьогодні ми приготуємо нове блюдо, яке нітрохи не поступається качці з яблуками — це качка, тушкована з овочами і яблуком.

Якщо любов до делікатесів поховала вашу мрію про тонку талію — не отчівайтесь — вихід є! Зверніть увагу на сучасні засоби для схуднення (детальніше тут: http://mydiet.com.ua/diet_pills/reduksin/).

Інгредієнти:

Качка — 1 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Яблуко — 1 шт.
Сметана — 500 г
Сіль — за смаком
Чорний мелений перець — за смаком
Рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Для початку візьмемо тушку качки і обробити її. Для цього нам знадобиться гострий ніж і кухонні ножиці. Ділимо качку на такі частини: два крила, дві ноги (їх, у свою чергу, ділимо на окіст і гомілку), шия, грудинка і спинка. Потім грудинку і спинку розрізаємо на чотири частини. Виходить досить багато порційних шматків. Потім в окрему тарілку насипаємо сіль і чорний перець, перемішуємо їх. Кожен шматок птиці натираємо цією сумішшю і складаємо в миску, щоб вони увібрали в себе сіль і перець.

2. Поки качка маринується, чистимо цибулину і нарізаємо її кубиками. Ставимо на вогонь сковороду, наливаємо трохи олії і викладаємо цибулю. Обсмажуємо його на невеликому вогні до рум'яного кольору.

3. Слідом за цибулею, приступаємо до морквині. Промиваємо її, чистимо і натираємо на крупній тертці. Потім теж викладаємо на сковороду, перемішуємо з цибулею і обсмажуємо. Потім ставимо на вогонь чавунний казанок або будь-яку каструлю з товстим дном, наливаємо в неї рослинне масло і перекладаємо цибулю та моркву зі сковороди. Робимо дуже маленький вогонь і накриваємо каструлю кришкою, щоб овочі гасилися.

4. Сковорода теж пустувати не буде: на неї ми викладаємо порційні шматки качки, які вже відмінно замаринувати в солі і перці. Обсмажуємо качку на великому вогні з декількох сторін.

5. Підрум'янивши птицю, викладаємо її в каструлю з овочами і перемішуємо. Потім накриваємо кришкою і залишаємо на вогні гаситися як мінімум півтори години. Час від часу перемішуємо шматки качки.

6. Після закінчення півтора годин, приступаємо до яблучної частини нашого блюда. Натираємо яблуко на крупній тертці.

7. Потім викладаємо його прямо на качку, яка гаситься в казані. Яблуко миттєво стане м'яким і перетвориться на пюре. Завдяки кислинкою, яблуко додасть качці тонкий смак і вишуканий аромат.

8. Завершальний етап приготування цієї страви — додавання сметани. Перемішавши качку з яблуками і овочами, викладаємо в каструлю приготовлену сметану. Накриваємо посуд кришкою і вимикаємо вогонь. Блюдо повинне настоятися 10-15 хвилин, щоб увібрати в себе аромат сметани.

Качка з овочами і яблуком готова!

a href = "http://obediznichego.ru/wp-content/uploads/2012/07/1010.jpg"

Ніка Стреляева спеціально для Обід з Нічого

Качка з яблуками - традиційний

Похожие рецепты :

  • Дуже часто господині задають собі питання: що приготувати сьогодні або завтра? І нерідко доводиться економити продукти, адже у кожної сім' ...

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • У жарку пору, та й просто, коли немає часу на тривалі процеси приготування перших страв, дуже важливі швидкі і прості рецепти супів. Особливо вон ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]