У жарку пору, та й

У жарку пору, та й просто, коли немає часу на тривалі процеси приготування перших страв, дуже важливі швидкі і прості рецепти супів. Особливо вони актуальні в сезон овочів. Адже страви з овочами просто незамінні в нашому раціоні.

Щоб не обтяжувати себе приготуванням м'ясних бульйонів, можна сміливо використовувати для створення смачного й ситного супу копчену ковбасу. Аромат і смак такого супу просто чудові. Не вірите? Спробуйте самі.

Інгредієнти:

1,5 л. води
200 мл соку томатного
1-2 картоплини
1 морква
1 цибулина
Перець болгарський — 1 шт.
Цукіні маленького розміру — 1 шт.
Ковбаса варено-копчена — 100 гр.
Вершкове масло — на смак
Часник, зелень, сіль, перець, паприка, цукор за смаком.

Приготування супу:

Підготуємо овочі. Наріжемо кубиками картоплю, цибулю і шматочками моркву.

У жарку пору, та й

Опустимо всі ці інгредієнти в киплячу воду. Варимо близько 10-ти хвилин.

Далі опускаємо в каструлю, нарізані невеликими шматочками, перець і цукіні. Слідом нарізаємо ковбасу і також опускаємо в каструлю (зверніть увагу — вам стане в нагоді каструля Simax від Профіт-Торг). Варимо до готовності всіх овочів. Потім приправляємо сіллю.

Тепер залишилося додати томатний сік і можна злегка підсолодити суп (за бажанням).

Подрібнюємо часник і зелень. Додаємо паприку і перець чорний мелений.

В кінці приготування додаємо шматочок вершкового масла, зелень, часник. Даємо прокипіти хвилину і відключаємо вогонь.

Подавати такий суп краще злегка гарячим в поєднанні зі свіжою зеленню. Відмінно підійде зелений лук.
Аромат цього літнього супу не залишить байдужим навіть ситої людини.

Ковбаса в даному блюді разом зі своїм незабутнім ароматом виробляє свою роботу — манить до столу. Так що якщо бажаєте смачно нагодувати свою сім'ю, візьміть даний рецепт супу на озброєння. І бути може він стане одним з найулюбленіших у вашому домі.

Похожие рецепты :

  • Дуже часто господині задають собі питання: що приготувати сьогодні або завтра? І нерідко доводиться економити продукти, адже у кожної сім' ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Можливості пісочного тіста воістину безмежні: ми можемо піч з нього солодке печиво, можемо робити з нього тарталетки, наповнюючи їх гостреньким вм ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]