Готувати з фаршу завжди


Готувати з фаршу завжди приємно, так як політ фантазії в цьому випадку не знає кордонів. Можна приготувати запіканку з фаршем, макарони по-флотськи або тефтелі, але ми сьогодні зупинимося саме на котлетах, які приготуємо в самому простому виконанні, тобто по-домашньому.

Готуються вони відносно швидко, та й виходять завжди дуже соковитими і смачними. Отже, приступимо.
Для приготування нам знадобиться:

Інгрідієнти

• Фарш свинячо-яловичий — 400 гр.
• Цибуля ріпчаста — 1 шт.
• Часник — 2 зубчики
• Яйце — 1 шт.
• Молоко — 150 мл
• Панірувальні сухарі — 100 гр.
• Олія — для смаження
• Сіль, чорний і червоний перець мелений, кмин, коріандр — за смаком

Приготування:

фото 1

Спочатку замочуємо в молоці паніровці (3 ст. Л.) І спеції, присолюємо і даємо отриманої суміші настоятися хвилин 5-10 (фото 1).

фото 2

Тепер готуємо фарш. Для цього в готовий фарш додаємо подрібнений в часничниці часник і дрібно нарізану цибулю (фото 2).

фото 3

Заливаємо фарш сумішшю молока і панірування, добре перемішуємо (фото 3).

фото 4

Вбиваємо яйце і також перемішуємо (фото 4).

фото 5

В окрему тарілку насипаємо невелика кількість панірувальних сухарів, з фаршу формуємо котлети, обвалюють їх в паніровці з усіх боків (фото 5).

Розпечену на вогні сковороду добре змащуємо олією і викладаємо котлети. Смажимо спочатку на одній стороні на середньому вогні (хвилин 3-4).

фото 6

Потім перевертаємо котлети на іншу сторону, зменшуємо газ до мінімуму і смажимо вже під кришкою до повної готовності (фото 6).

Готувати з фаршу завжди

фото 7

фото 8

Готові котлети (фото 7-10) добре подавати з картоплею (смаженим або пюре) або з якої-небудь кашею, наприклад гречаної.

фото 9

фото 10

Похожие рецепты :

  • Чи знаєте ви, що кава - не тільки чудовий напій з надзвичайним ароматом, але і ще відмінна добавка до борошняним виробам? За допомогою кави мож ...

  • Про те, наскільки роли корисні і популярні, ми вже згадували неодноразово. Ми з вами готували роли з крабовими паличками; тепер спробуємо приго ...

  • Про користь печінки для організму людини відомо, мабуть, всім. Хоч вона і належить до числа субпродуктів, все ж є головним джерелом заліза і ...

  • Цей простий рецепт я знайшла в журналі "Школа гастронома. Колекція рецептів ". Він мені сподобався вельми і вельми! Взагалі, останн ...

  • Приготувати курку по-арабськи зможе кожен охочий, але починати процес готування краще з вечора, даючи м'ясу за ніч гарненько замаринувати. ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]