Угорська кухня завжди


Угорська кухня завжди користувалася моїм особливою повагою: море паприки та червоного пекучого перцю, копчене сало, гострий шпик — така краса, що далі нікуди! Так що, знайшовши рецепт приготування рибного філе в угорському стилі, я була просто в захваті.

Для приготування філе тріски по-угорськи нам знадобиться 1 кг філе, одна велика цибулина, дві столові ложки вершкового масла, склянка сметани, паприка, червоний мелений перець, сіль. Готується блюдо швидко — приблизно за півгодини. Воно малокалорійні, і підійде тим, хто дотримується такого виду схуднення, як молочна дієта.

Приготування:

Філе тріски моєму і сушимо. Один шматочок приблизно в 200 г вагою нарізаємо кубиками. Лук шаткуємо, обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору, додаємо до цибулі нарізану рибу, заливаємо невеликою кількістю води, варимо на маленькому вогні десять хвилин.

Борошно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору. У сковорідку з цибулею і рибою додаємо сметану, доводимо до кипіння, всипаємо обсмажену муку, паприку, сіль і перець. Перемішуємо гарненько, знімаємо з вогню, протираємо через сито.

Решта філе відварюємо в підсоленій воді хвилин десять, потім викладаємо на блюдо і поливаємо приготованим соусом. Як гарнір чудово підійде салат із зелені (петрушка, зелена цибуля, кріп, тонко нашаткований стручковий гіркий і солодкий перець).

Похожие рецепты :

  • Якщо є можливість купувати готове філе - раджу вам вчинити саме так; не люблю я рибу патрати, чесно кажучи. Та й переплачувати за зайву вагу (г ...

  • Я все ще ніяк не можу заспокоїтися після своїх експериментів з філе морського окуня (подробиці тут). Сьогодні мене зацікавило, чи можна приготуват ...

  • Просто і оригінально - ось і все, що можна сказати про цей чудовий рецепті середземноморської кухні. Філе риби, креветки, рис - здорова і сма ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Сьогодні пропоную вам приготувати відмінне блюдо - рулетики з філе індички з гречаною начинкою; як гарнір зробимо легкий салат. М'ясо індич ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]