Якщо хочеться приготувати


Якщо хочеться приготувати швидкий десерт, але немає бажання стояти біля плити, тоді цукерки з печива — це ваш варіант. Готуються такі цукерки просто, тому особливих навичок і вмінь мати не потрібно. Розглянемо рецепт приготування смачних цукерок з пісочного печива з шоколадною глазур'ю.

Якщо у нас все-таки є час повозитися з десертом — можемо приготувати дуже смачний торт з коржів; це теж досить простий рецепт, доступний навіть недосвідченим господиням. "Фішка" рецепту в тому, що ми згущенку кладемо не в крем, як зазвичай, а прямо в тісто. Ну а якщо ви волієте "малі" кулінарні форми, то приготуємо цукерки з купованого магазинного печива.

Інгредієнти:

1. пісочне печиво (типу пряжене молоко) — 150 грам,
2. білий цукор — 1 чайна ложка,
3. молоко (будь по жирності) — 50 мл,
4. какао (будь-якої фірми) — 3 ст. ложки.

Глазур:
1. свіже молоко (3,2% жирності) — 2 ст. ложки,
2. масло вершкове (від 83% жирності) — 30 грам,
3. білий цукор — 3 ст. ложки,
4. какао (будь-якої марки на ваш розсуд) — 2 ст. ложки.

Для прикраси:

1. вишня без кісточки (десертна) і сік — на ваш розсуд,
2. м'ята свіжа — 2 гілочки.

Всі фото клікабельні.

Рецепт приготування:

Фото 1

Пісочне печиво, можна взяти найдешевше в магазині, без наповнювачів, потрібно викласти в миску.
Фото 1.

фото 2

Тепер за допомогою виделки, блендера, рук потрібно подрібнити печиво в крихту. Фото 2.

фото 3

Молоко наливайте в стакан і підігрійте його. Потім засипте в нього білий цукор, добре перемішайте і почекайте, поки цукор повністю розчиниться. Фото 3.

фото 4

Тепер потрібно по трохи наливати солодке молоко в миску з печивом і акуратно перемішувати, щоб не налити зайвого, інакше потрібно буде додавати ще печиво. Фото 4.

фото 5

Тісто повинне вийти м'яким і в'язким. Фото 5.

фото 6

Візьміть одну четверту тесту і відкладіть його. Скачайте його в рулет. Фото 6.

фото 7

В інше тісто додайте какао і замішуйте знову тісто. Якщо потрібно, то доливайте ще солодке молоко, щоб тісто стало в'язким. Фото 7.

фото 8

Шоколадне тісто для цукерок готове. Фото 8.

фото 9

Постеліть харчову плівку і викладіть на неї шоколадне тісто, качалкою розкачати його не тонко. Фото 9.

фото 10

На нього викладіть джгут зі світлого тісто у самого краю. Фото 10.

фото 11

Якщо хочеться приготувати

Тепер акуратно загорніть рулет, оберніть його плівкою і приберіть в морозильну камеру. Там він повинен пролежати не менше півгодини. Фото 11.

фото 12

Коли рулет буде готовий, поріжте його на шматочки. Це будуть цукерки. Фото 12.

фото 13

Для глазурі потрібно масло розтопити в склянці і додати тепле молоко. Фото 13.

фото 14

Потім засипати какао. Фото 14.

фото 15

І покласти білий цукор. Добре перемішати до однорідності. Консистенцію можна контролювати. Фото 15.

фото 16

Викладіть цукерки на тарілку і полийте їх шоколадною глазур'ю. Фото 16.

фото 17

Візьміть десертні вишні для прикраси. Одну опустіть у склянку з глазур'ю. Фото 17.

Цукерки з печива

Викладіть вишню в глазурі на тарілку. Зверху покладіть вишеньку без кісточки і листочки м'яти. Цукерки готові!

Цукерки з печива

Цукерки з печива

Євгенія Хоновец спеціально для Обід з Нічого

Похожие рецепты :

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Де саме готувати - кожна господиня обирає, виходячи зі зручності і можливостей. Але заперечувати те, що готувати випічку в мультиварці дуже зру ...

  • Можливості пісочного тіста воістину безмежні: ми можемо піч з нього солодке печиво, можемо робити з нього тарталетки, наповнюючи їх гостреньким вм ...

  • Якщо гості на порозі, а пригостити їх нічим, піца найкращий вихід із ситуації. Адже це блюдо можна приготувати швидко і задіяти багато продукті ...

  • Про те, наскільки роли корисні і популярні, ми вже згадували неодноразово. Ми з вами готували роли з крабовими паличками; тепер спробуємо приго ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]