Як тільки ми не готували


Як тільки ми не готували з вами коропа! У нас був короп, фарширований грибами; короп, фарширований горіхами і гранатом; різдвяний короп в шампанському; п'яний короп … І це не дивно, адже короп — це воістину народна риба, тому що завжди є у продажу, коштує недорого і має ніжний смак.

Як тільки ми не готували

Єдиний недолік коропа — це дрібні кісточки. Тому кухарі радять робити глибокі діагональні надрізи на шкірі, і натирати тушку риби зсередини і зовні сіллю, щоб сіль в поєднанні з жаром духовки розчинила дрібні кісточки.

Звичайно, гречка в якості начинки — теж не остаточний варіант. Можна змішати відварений рис з обсмаженою цибулею і грибами, можна додати туди солодкий перець і прянощі. Готується блюдо приблизно годину, і для нього нам знадобиться два середніх коропа, сіль, перець, рослинна олія, панірувальні сухарі.

Для начинки візьмемо півсклянки гречаної крупи, пару великих цибулин, пару зубків часнику, склянка сметани.

Карпов очистимо від луски, випатрати, видалити зябра, але голову і хвіст залишимо для краси. Промиємо і зробимо з боків надрізи у вигляді сітки. Відваримо (але не до повної готовності) гречану крупу. Лук наріжемо тонкими півкільцями, обсмажити в рослинній олії, часник подрібнити. У сковорідку з цибулею викладемо гречану кашу, часник, дві столові ложки сметани, перемішаємо.

Отриманим фаршем начинити коропів як можна щільніше, обваляємо їх в паніровці, викладемо на деко, змащене маслом, черевцями один до одного. Поставимо в духовку (200 градусів). Через п'ятнадцять хвилин витягнемо, змажемо сметаною, що залишилася, і поставимо знову в духовку на п'ятнадцять хвилин.

Похожие рецепты :

  • Ми вже готували чудового п'яного коропа в пиві. Але для різдвяного столу нам, звичайно ж, знадобиться більш розкішний варіант, і тому ми ск ...

  • Чудовий рецепт для повсякденного та святкового столу! Звертаю вашу увагу - це блюдо дуже корисно тим, хто страждає від анемії: риба, горіхи і г ...

  • Гречка і гриби - поєднання ідеальне, смак гречки з грибами мене просто заворожує ... Сьогодні спробуємо цю гармонію в новому звучанні, а саме - ...

  • Про користь гречаної каші відомо всім, принаймні, слов'янським народам. Саме в Росії страви з гречки дуже популярні й улюблені. Гречана кр ...

  • Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного - коротше, м'ясного! Тому спр ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]