Сьогодні ми будемо готувати


Сьогодні ми будемо готувати смачний супчик з грінками з індички. Куркою-то нас вже не здивуєш, чи не так? М'ясо індички — смачне і корисне, і при цьому — не жирне, словом, заслуговує пильної уваги тих, хто намагається вести здоровий спосіб життя.

Для приготування супу нам знадобиться 400 г м'яса індички (гомілка і крило), 50 г сиру твердих сортів, столова ложка топленого масла, шість скибочок білого хліба, пара картоплин, одна морквина, корінь петрушки, одна цибулька, один солодкий маринований перець, кілька маслин без кісточок, зелень петрушки і кропу, сіль і чорний мелений перець за смаком.

М'ясо миємо, заливаємо 1.5 літрами холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо, варимо 40 хвилин. Готове м'ясо індички виймаємо з бульйону і нарізаємо на шматочки, а бульйон проціджуємо і знову ставимо на вогонь.

Овочі чистимо, миємо, нарізаємо. Обсмажуємо на топленому маслі цибулю, моркву, корінь петрушки. У каструлю додаємо нарізану кубиками картоплю, варимо до напівготовності, потім додаємо обсмажені овочі і варимо до повної готовності. Маринований перець дрібно нарізаємо кубиками, маслини — кружечками і теж додаємо в каструлю, доводимо до кипіння і вимикаємо газ.

Звичайно, домашня їжа сильно відрізняється від ресторанної; та той, кому подобається їжа з ресторанів, може замовити її собі додому або в офіс. Зараз таке замовлення можна зробити по Інтернету, і це дуже зручно і вигідно.

Щоб було, "як у ресторані", до нашого супу подаємо грінки: з шматочків білого хліба зрізаємо скоринки, посипаємо тертим сиром, запікають у духовці десять хвилин. При подачі супу кладемо грінки прямо в тарілку і посипаємо нарізаною зеленню.

Сьогодні ми будемо готувати

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату "Святковий з індички ": 300-р Індички. 150-р Солодкого (болгарського) перцю. 150-р Яблук. 150- ...

  • Гречка і гриби - поєднання ідеальне, смак гречки з грибами мене просто заворожує ... Сьогодні спробуємо цю гармонію в новому звучанні, а саме - ...

  • Сьогодні пропоную вам приготувати відмінне блюдо - рулетики з філе індички з гречаною начинкою; як гарнір зробимо легкий салат. М'ясо індич ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Вітамінне голодування - головна проблема весни. Як не старайся, а вітамінів ніяк не вистачає! До свіжих фруктів і ягід з грядки ще далеко; зал ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]