Сьогодні пропоную вам


Сьогодні пропоную вам приготувати чудовий десерт — профітролі, а в якості начинки пропоную ніжний мигдалевий крем. Що стосується глазурі — так це вже цілком на ваш розсуд, можна її і не робити, а просто посипати готовий виріб цукровою пудрою. Пам'ятається, я якось пригощали профітролі, у яких крем був не всередині, а, так би мовити — зовні: вони були втоплені в креманке з шоколадним кремом … Було досить смачно, доповім я вам.

Безумовно, профітролі — Це абсолютно приголомшлива закуска до кави! Взяти кави в зернах на сайті Експрессменю, змолоти, заварити, відчути його приголомшливий аромат … Подати чашечку цього чарівного кави, а поруч — блюдо з профітролі … Чарівна картина!

Отже, будемо втілювати мрію в життя. Для тесту нам знадобиться 100 г вершкового масла, нарізаного шматочками, щіпка солі, півсклянки борошна, чотири яйця, дві столові ложки меленого мигдалю, 400 г цукрової пудри. Начиняти профітролі будемо мигдалевий кремом. Для його приготування візьмемо півлітра молока, шість жовтків, півсклянки цукру, дві столові ложки борошна, дві столові ложки меленого мигдалю, трохи ваніліну.

Тісто для профитролей готується також, як і для еклерів; покроковий рецепт приготування дивіться тут. Вершкове масло розтираємо з сіллю і склянкою води, нагріваємо, поки масло не розтане, але не кип'ятимо. Додаємо борошно, заважаємо до однорідності, знімаємо суміш з вогню, злегка остуджують і вбиваємо по одному яйцю, швидко і ретельно перемішуючи.

Робимо з тіста кульки, викладаємо їх на змащене маслом деко, випікаємо близько 25 хвилин при температурі 200 градусів. Потім остуджують, злегка надрізаємо і начиняє. У качетве начинки використовуємо збиті вершки і навіть джем; порожні профітролі можна подати до бульйону. А для парадних випадків приготуємо мигдалевий крем.

Молоко закип'ятити з ваніліном, остудимо. Жовтки взобьем з цукром, додамо борошно, в суміш вливаємо молоко, перемішаємо, прогріємо до загустіння, додамо мигдаль. Начиняє профітролі кремом, змащуємо глазур'ю з води і цукрової пудри і посипаємо мигдалем.

Приємного апппетіта!

Похожие рецепты :

  • Пропоную вам сьогодні один дуже цікавий рецептик. Я вважала, що з відвареної картоплі можна робити тільки салати і пюре; виявилося, що на його ...

  • Пропоную вам рецепт розкішних шоколадного десерту з ягодами - від одного перерахування потрібних продуктів слинки рікою течуть! Десерт складаєт ...

  • Пропоную вам сьогодні пісне тістечко з джемом і глазур'ю; пісне лимонне тістечко з горіхами ми вже пробували. Також рекомендую доступний р ...

  • Торт «Спартак» - десерт, який ніколи не підведе. Тонкі, ніжні коричневі коржі, прослоенних білосніжним кремом, буквально тануть у роті. Цей то ...

  • Домашній хліб смачний сам по собі, і з цим ніхто не сперечається. Але найголовніше - його приготування открвает справжній простір для творчості ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]