Незважаючи на величезну


Незважаючи на величезний достаток хлібобулочних виробів в магазинах, домашня випічка завжди більш смачна і бажана. Домашній хліб довше зберігається, для його виготовлення використовуються найякісніші інгредієнти. Їсти вироби власного приготування приємно, а особливо приємно отримувати вдячні відгуки близьких. Існує багато рецептів випічки домашнього хліба. Сьогодні я пропоную рецепт з паприкою.

Інгредієнти:

борошно вищого сорту — 10 ст. ложок з верхом плюс 1-2 ст. ложки на підсипаючи, рослинна олія — 2 ст. ложки, молоко — 200 г, вода — 125 г, сіль — 0,5 ч. ложки, цукор — 2 ст. ложки, паприка солодка — 3 ст. ложки, дріжджі сухі — 2 ч. ложки.

Приготування:

Молоко і воду підігріти, розвести в ньому дріжджі, додати сіль і цукор, розмішати. Потім додати борошно й замісити тісто. В кінці замісу додати рослинну олію і ще раз перемішати. Тісто поставити в тепле місце і почекати, поки воно підійде.

Як тільки тісто збільшиться в 2,5-3 рази, ще раз добре його перемішати і розділити на дві частини. В одну частину додати солодку і паприку і вимісити тісто до однорідної маси.

Таким чином ми отримаємо дві частини, одну — світлу і другу — цегляного кольору від паприки.

Світлу частину тіста розкачати в пласт, викладемо на нього помаранчеву частину і обидві частини розкачати разом.

Загорнемо пласт в рулет і викладемо його в змащену олією форму. Почекаємо, поки тісто у формі підійде, і поставимо випікатися в розігріту духовку. Зазвичай при температурі 180 градусів хлебпечется близько півгодини.

Домашній хліб з паприкою

Готовність перевіряємо за допомогою сірника. Звичайно, зараз у багатьох господинь на кухні є хлібопічки, які значно прискорюють процес приготування домашнього хліба (докладніше дивіться тут). Можна навіть купити готові суміші для хлібопічки, щоб не помилитися у виборі інгредієнтів.

Похожие рецепты :

  • Домашній хліб завжди в пошані. Його вишуканий аромат, хрускіт і смак зводять з розуму справжніх гурманів. Але це тільки в тому випадку, коли в ...

  • Літо - воно і є літо. Багато стиглих фруктів, які не завжди встигають з'їдатися ... Починаєш варити варення та джеми - і тут виявляєш, що в т ...

  • Домашній хліб з висівками - це не тільки відмінний смак, але і користь для здоров'я. Крім того ви завжди можете бути впевнені в тому, що пр ...

  • Іноді залишається хліб, який з часом черствіє. Його можна використовувати для яблучного пирога, випеченого в мікрохвильовій печі. У результаті ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]