Перш ніж описувати


Перш ніж описувати рецепт, слід попередити всіх любителів грибів, що на тихе полювання слід ходити тільки за тими грибами, які вам відомі. Перед тим, як ви почнете готувати страву, опеньки потрібно дуже ретельно промити в проточній воді. Це обов'язково, якщо ви не хочете, щоб у вас на зубах хрустів пісок, коли ви будете дегустувати смажені зі сметаною гриби.

Безпосередньо перед приготуванням потрібно три рази проварити опеньки в окропі, кожен раз зливаючи грибний «бульйон» без залишку. Тільки після потрійного виварювання ваші гриби вважаються готовими до подальших кулінарних вишукувань. Сподіваюся, що наші кулінарні фоторецепти допоможуть вам у приготуванні смачних і корисних страв!

Отже, для приготування опеньків зі сметаною вам знадобиться
• одна головка цибулі,
• 200-300 грам варених опеньків,
• 1 ложка сметани (їдальня),
• сіль за смаком,
• перець чорний (мелений або горошок),
• лавровий лист, гвоздика (1 штучка), запашний перець (горошок).

Приготування (фото клікабельні):

Візьміть попередньо тричі зварені гриби, поріжте їх на будь-які за величиною шматочки і викладіть на сковорідку (обов'язково нагріту і з соняшниковою олією). Відразу після цього додайте до опеньки порізану кільцями цибулю, сіль і спеції.

Смажте на середньому вогні опеньки з цибулею до тих пір, поки цибуля не стане злегка рум'яним. Далі додайте в гриби ложку сметани і протушкувати їх ще хвилини дві.

Подавати опеньки зі сметаною можна до картопляного пюре, спагетті та іншим гарнірів.

Похожие рецепты :

  • Потрібно приготувати смачну вечерю без особливих витрат сил і кулінарної майстерності? Пропонуємо вам спекти печеня зі свинячим серцем в горщик ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Млинці з яблуками під шоколадним соусом - ідеальне блюдо для сніданку або для полуденка, ситне і смачне. Пробуджує дитячий апетит практично мит ...

  • Влітку часто трапляється, що від обіду залишається половина - жарко, апетит у дітей і дорослих слабкий. У нас в сім'ї, наприклад, не корист ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]