Куряча печінка не менше


Куряча печінка не менш смачна, ніж саме куряче м'ясо. Крім усього іншого, печінка — дуже корисний продукт і відмінний засіб від хронічної втоми, занепаду сил і «курячої сліпоти». Лікарі рекомендують вживати печінку для відновлення після важких операцій і затяжних хвороб.
Таке «лікування» може бути дуже смачним і різноманітним, адже рецептів з цим субпродукти — безліч! Наприклад, як цей рецепт курячої печінки з яблуками, який ви легко приготуєте, дотримуючись наших покроковим фотографіях (всі клікабельні).

Інгредієнти на 2 порції:

Куряча печінка — 240 г.;
Куряча печінка не менше
Ріпчасту цибулю — 60 р.;
Борошно — 60 г.;
Спеції для м'яса;
Яблуко — 2 шт.;
Червоне вино — 250 мл.;
Цукор — 60 р.;
Вода — 60 мл.;
Сіль;
Оливкова олія;
Перець.

Спосіб приготування:

1. У сковороду налийте оливкова олія і розігрійте до середньої температури. Обваляйте печінку в борошні, викладіть на сковороду і обсмажте її з двох сторін 5 — 7 хвилин.

2. Ріпчасту цибулю наріжте дрібним кубиком і додайте його до печінки.

3. Коли він обсмажиться, додайте в сковороду трохи води, посоліть, зменшіть вогонь і тушкуйте печінку ще 5 хвилин.

4. Налийте в каструлю червоне вино і поставте її на повільний вогонь. Коли вино нагріється, а запах алкоголю зникне — додайте в нього цукор.

5. У що залишилися від обжарювання печінки сік і масло додайте спеції, нагрійте на сковороді і процідіть для отримання соусу однорідної консистенції.

6. Додайте його до вина і, помішуючи, доведіть соус до в'язкого стану.

7. Розріжте яблуко на половинки, видаліть серцевину і наріжте його шматочками.

8. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте скибочки яблука протягом 3 хвилин.

9. Посипте їх цукром і додайте ще трохи червоного вина. Його також необхідно випарувати до усунення запаху алкоголю.

10. Викладіть на тарілку яблука, печінка, полийте салат соусом.

11. В якості декору використовуйте помідор черрі і зелень.

Як доповнення подйдет свіжий зелений салат, салат цезар або будь-який салат із зелені і свіжих огірків.

Похожие рецепты :

  • Печінка в клярі - досить смачна страва, яку можна поєднувати з овочами або додати ще картопляне пюре, різні крупи. Протушівая у воді печінка в ...

  • Дуже часто господині задають собі питання: що приготувати сьогодні або завтра? І нерідко доводиться економити продукти, адже у кожної сім' ...

  • Млинці з яблуками під шоколадним соусом - ідеальне блюдо для сніданку або для полуденка, ситне і смачне. Пробуджує дитячий апетит практично мит ...

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Смачні рогалики з яблуками, зроблені з дріжджового тіста, виходять дуже ніжними і м'якими. Така випічка завжди сподобається своїм ніжним і ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]