Останнім часом наші


Останнім часом наші магазини не перестають дивувати нас заморськими плодами, які ваблять нас незвичайними назвами і небаченими горизонтами смаку. Але все ж, як каже мудра Біблія: «Кесарю — кесареве», і наше рідне яблуко ми ні за що не проміняємо на будь екзотичне ласощі. Тим більше, яблучний сезон вже відкрито!

Всі ми звикли, що з запечених яблук роблять тільки десерти. Вони і насправді неймовірно смачні! Кориця, мед, цукати, джеми і сухофрукти — чим тільки не «постачають» яблучка перед тим, як відправити їх у духовку. Втім, з запечених яблук можна приготувати не тільки десерти, а й досить оригінальне друге блюдо — «Яблука, фаршировані м'ясною сумішшю».

Всі страви з фаршу користуються заслуженою любов'ю господинь — від котлет до домашньої ковбаси. Звичайно, правильно ковбасу вміють робити далеко не всі; нам знадобиться не тільки якісний фарш, але і натуральна оболонка (тонкощі викладені тут: http://www.kupaty.com/заказать-черева/). А ми в відсутність необхідних інгредієнтів обмежимося приготуванням фаршированих яблучок (всі фото клікабельні).

Інгредієнти:

Яблука — 5 шт.;
Фарш яловичий або свинячий — 300 м.;
Помідори — 3 шт.;
Цибуля — 1 шт.;
Олія рослинна;
Сіль;
Часник.

Спосіб приготування:

Крок 1. Очистіть цибулю, наріжте його тонкими півкільцями.

Крок 2. Наріжте 1-2 зубчики часнику тонкими пластинами.

Крок 3. На рослинному маслі обсмажте подрібнені цибулю і часник.

Крок 4. Додайте фарш, помішуючи і розминаючи грудки.

Останнім часом наші

Крок 5. Обсмажте фарш з цибулею 7-10 хвилин.

Крок 6. В кінці додайте у фарш порізані кубиками помідори і обсмажте їх хвилин 5.

Крок 7. Яблука вимийте, зріжте верхівки і відкладіть.

Крок 8. Вийміть з яблук серцевину з насінням, залишивши товщину стінок близько сантиметра.

Крок 9. Витягнуту м'якоть яблук наріжте кубиками і додайте у фарш.

Крок 10. Наповніть яблука начинкою, накрийте їх верхівками і поставте в змащений маслом деко або на вогнетривке блюдо.

Крок 11. Запікайте при температурі 200 градусів 25 хвилин.

Похожие рецепты :

  • Фаршировані лумаконі - це страва італійської кухні. Смачну італійську пасту лумаконі можна готувати з різною начинкою; з м'ясним фаршем вон ...

  • Куряча печінка не менш смачна, ніж саме куряче м'ясо. Крім усього іншого, печінка - дуже корисний продукт і відмінний засіб від хронічної в ...

  • Фаршировані крабові палички - закуска, що дозволяє господарці проявити всю свою фантазію в повній мірі. Можна придумати бесчетное кількість різ ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Яблуко - всіма улюблений фрукт. За поживними і лікарським властивостям яблука не поступаються жодним іншим плодовим культурам. Вони містять вк ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]