Домашня буженина в


Домашня буженина в духовці — Справжні ласощі, істинне прикраса столу! А головне — приготувати його зможе навіть недосвідчена і лінива господиня, було б бажання.

Щоб процес приготування не викликав запитань, досвідчені господині пропонують вам покрокові кулінарні рецепти з фото, які значно спрощують життя тих, хто поки ще не освоїв багато премудрості. Сьогодні у нас на порядку денному — незрівнянна буженина!

Для приготування цього неймовірно ароматного й смачної страви вам знадобиться кілограмовий шматок свинини (краще брати м'ясо з задньої ноги без кістки), 3-4 зубки часнику і спеції:
• чорний мелений перець і сіль,
• мелений мускатний горіх,
• мелений кардамон,
• паприка і сушений лук,
• білий і червоний мелені червоні перці,
• мелений імбир.

Увага! У магазині можна купити готову приправу до свинини.

Приготування:

Митий і обсушену серветкою шматок свинини викладаєте на фольгу.

Поверх м'яса кладете порізані на дві частини зубки часнику. Потім посипаєте м'ясо спеціями.

Рада! Рекомендуємо шматок свинини натерти з усіх боків сіллю перед тим, як викладати його на фольгу. Але не перестарайтеся, щоб не пересолити блюдо.

Після цього добре загорніть м'ясо у фольгу так, щоб сік не витікав в процесі приготування, покладіть «згорток» на деко і поставте м'ясо в духовку (200 градусів).

Бажання буде готова приблизно через 1,5 години — все залежить від товщини шматка м'яса.

Господині на замітку. Якщо ви не впевнені, що свинина готова, акуратно розгорніть фольгу і наколи або надріжте м'ясо ножем. З буженини тече червонуватий сік? М'ясо ще не готове.

У самому екстреному випадку готовність блюда можна перевірити, відрізавши від буженини шматочок і продегустріровав його (фото клікабельні).

Цей рецепт підійде як для святкового столу, так і для повсякденного приготування. Буженину можна зробити у випадку, якщо гості на порозі. Півтори години часу — і на вашому столі ароматне м'ясо, до якого підійде будь-який гарнір.

Похожие рецепты :

  • Потрібно приготувати смачну вечерю без особливих витрат сил і кулінарної майстерності? Пропонуємо вам спекти печеня зі свинячим серцем в горщик ...

  • Іноді зовсім немає бажання втрачати багато часу на приготування сніданку, а порадувати своїх близьких все ж хочеться. Та до того ж якщо в холод ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Перш ніж описувати рецепт, слід попередити всіх любителів грибів, що на тихе полювання слід ходити тільки за тими грибами, які вам відомі. Пере ...

  • Якщо хочеться приготувати швидкий десерт, але немає бажання стояти біля плити, тоді цукерки з печива - це ваш варіант. Готуються такі цукерки п ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]