Домашня буженина в


Домашня буженина в духовці — Справжні ласощі, істинне прикраса столу! А головне — приготувати його зможе навіть недосвідчена і лінива господиня, було б бажання.

Щоб процес приготування не викликав запитань, досвідчені господині пропонують вам покрокові кулінарні рецепти з фото, які значно спрощують життя тих, хто поки ще не освоїв багато премудрості. Сьогодні у нас на порядку денному — незрівнянна буженина!

Для приготування цього неймовірно ароматного й смачної страви вам знадобиться кілограмовий шматок свинини (краще брати м'ясо з задньої ноги без кістки), 3-4 зубки часнику і спеції:
• чорний мелений перець і сіль,
• мелений мускатний горіх,
• мелений кардамон,
• паприка і сушений лук,
• білий і червоний мелені червоні перці,
• мелений імбир.

Увага! У магазині можна купити готову приправу до свинини.

Приготування:

Митий і обсушену серветкою шматок свинини викладаєте на фольгу.

Поверх м'яса кладете порізані на дві частини зубки часнику. Потім посипаєте м'ясо спеціями.

Рада! Рекомендуємо шматок свинини натерти з усіх боків сіллю перед тим, як викладати його на фольгу. Але не перестарайтеся, щоб не пересолити блюдо.

Після цього добре загорніть м'ясо у фольгу так, щоб сік не витікав в процесі приготування, покладіть «згорток» на деко і поставте м'ясо в духовку (200 градусів).

Бажання буде готова приблизно через 1,5 години — все залежить від товщини шматка м'яса.

Господині на замітку. Якщо ви не впевнені, що свинина готова, акуратно розгорніть фольгу і наколи або надріжте м'ясо ножем. З буженини тече червонуватий сік? М'ясо ще не готове.

У самому екстреному випадку готовність блюда можна перевірити, відрізавши від буженини шматочок і продегустріровав його (фото клікабельні).

Цей рецепт підійде як для святкового столу, так і для повсякденного приготування. Буженину можна зробити у випадку, якщо гості на порозі. Півтори години часу — і на вашому столі ароматне м'ясо, до якого підійде будь-який гарнір.

Похожие рецепты :

  • Потрібно приготувати смачну вечерю без особливих витрат сил і кулінарної майстерності? Пропонуємо вам спекти печеня зі свинячим серцем в горщик ...

  • Іноді зовсім немає бажання втрачати багато часу на приготування сніданку, а порадувати своїх близьких все ж хочеться. Та до того ж якщо в холод ...

  • Фалафель - арабське блюдо, яке представляє собою кульки з подрібненого нуту (бобів), смажені у фритюрі. Це блюдо приправлене прянощами, серед я ...

  • Перш ніж описувати рецепт, слід попередити всіх любителів грибів, що на тихе полювання слід ходити тільки за тими грибами, які вам відомі. Пере ...

  • Якщо хочеться приготувати швидкий десерт, але немає бажання стояти біля плити, тоді цукерки з печива - це ваш варіант. Готуються такі цукерки п ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]